Sharper · Publicerad 30 juni 2020

Om företaget:

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en IT-Project Manager för ett konsultuppdrag med start i augusti och sträcker sig fram tills januari år 2021. Bolaget är ett större företag med verksamhet över hela Norden.

Dina arbetsuppgifter:

Som IT-Project Manager kommer du att ansvara för distribueringen av ett nytt faktureringssystem. Du kommer att leda installationsprojektet från start till slut inklusive koordinering och kravställande gentemot interna och externa samarbetspartners samt säkerställa att tidsplaner efterföljs.

Din profil:

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda större IT-projekt. Har du dessutom tidigare ansvarat implementation av faktureringssystem är detta starkt meriterande.

Du är ansvarsfull och kommunikativ till ditt sätt och trivs i en snabbrörlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik.

Om oss

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga