Sharper · Publicerad 15 aug

Om företaget:

Företaget är ett internationellt bolag med verksamhet i flera länder. Till deras kontor i Kista söker vi nu en Lönesystemkonsult.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Lönesystemkonsult kommer du att ingå i ett större team och arbeta med implementering av lönesystem hos bolagets kunder. Du kommer ansvara för att utifrån behov och förutsättningar optimera användningen av systemet till kunders verksamhet. Rollen innebär även ett rådgivande arbete mot både nya och befintliga kunder inom den privata sektorn.

Din profil:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av lön och har ett stort systemintresse. Kanske arbetar du idag som löneadministratör och nu vill ta nästa steg där du får möjlighet att kombinera lönearbete med system?

Har du erfarenhet av större lönesystem är detta meriterande, men inget krav.

Ett krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du konsultmässig till ditt sätt. Du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa nya relationer. Vidare ser vi gärna att du är van att arbeta i projekt och har en hög ambitionsnivå där du alltid vill leverera resultat.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Ida-Maria Rundén på telefonnummer +46 (0) 73 031 95 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner