Sharper · Publicerad 25 feb 2021

Spacemaker är experter på operativa och strategiska arbetsplatstjänster. Vi utvecklar innovativa kontorsytor som möter dina behov och speglar ditt varumärke så att du kan locka rätt anställda till ditt företag.

Vårt uppdrag är att alltid vara innovativa och enkla att samarbeta med, samtidigt som vi håller hög kvalitet till det mest kostnadseffektiva priset. Från start till mål hjälper vi företag med strategisk rådgivning, hyresförhandlingar, projektledning samt processer och rutiner inom Facility Management. Läs mer på www.spacemaker.se

Nu söker vi en projektledare att bli en del av Spacemakers familjära kultur och ta en ledande position i bolaget på längre sikt. Detta är ett inledande konsultuppdrag hos Sharper som efter sex månader går över i en tillsvidareanställning hos Spacemaker. Tjänsten är på heltid och förlagd i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare kommer du huvudsakligen leda projekt hos kunder till Spacemaker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda tilldelade projekt till de är slutförda
  • Leda delprojektledare
  • Sätta tidsplan
  • Sätta budget och budgetuppföljning
  • Upphandla leverantörer/konsulter
  • Koordinera intern personal och leverantörer efter behov
  • Kommunicera projektmål till styrgrupp
  • Närvara vid och leda projektmöten
Din profil:

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning och pratar flytande svenska och engelska. För att snabbt kunna sätta sig in i arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har erfarenhet av upphandling, inköp och förståelse för byggledning. Meriterande för tjänsten är också erfarenhet från konsultbranschen då du kommer rapportera både internt till Spacemaker och externt till företagets slutkund.

Som person är du anpassningsbar då arbete med andra människor kan vara oförutsägbart. Situationer kan förändras över dagen och ett flexibelt förhållningssätt underlättar din vardag. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att själv kunna strukturera upp din dag och prioritera vad som behöver göras först. För att trivas på lång sikt hos Spacemaker ser vi även att du är entreprenöriell och trivs i ett litet snabbt växande bolag.

Om oss

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca 10 minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga