Sharper · Publicerad 3 okt

Om företaget:

Allgon är en svensk företagsgrupp som verkar globalt och erbjuder produkter och system för industriella- och krävande miljöer. Samlat under Allgon ingår ett antal nischade bolag. Dessa bolag utvecklar, levererar och säljer robusta, trådlösa produkter och system vars syften är att effektivisera ditt företag och göra det mer konkurrenskraftigt i en allt mer digitaliserad värld. Mod, nyfikenhet och satsning på skarpa, unga och innovativa ingenjörer gjorde oss till ett av Sveriges mest framgångsrika företag under 90-talet och telecom-eran. Det arvet i kombination med de nya Allgonbolagens strategiska och strukturella erfarenheter, ska vi vårda och använda oss av när vi nu står inför ett nytt teknikskifte.

Allgon är inne i en intressant tillväxtfas och söker därför en redovisningsekonom till deras kontor i Kista.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom ingår du i ett mindre team där du arbetar brett och stöttar ekonomiavdelningen med olika arbetsuppgifter. Din vardag kommer vara varierande och det finns goda möjligheter att komma med nya idéer och ta egna initiativ.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kund- och leverantörskontra.
  • Avstämningar.
  • Betalningar.
  • Delaktig i månads- och årsbokslut.
Du kommer att rapportera till CFO.

Din profil:

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös och trivs med att arbeta i en öppen kultur. Du har lätt för att skapa goda relationer och värdesätter noggrannhet i ditt arbetet.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Ida-Maria Rundén på telefonnummer +46 (0) 73 031 95 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt HR & Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga