Sharper · Publicerad 5 okt

Om företaget:

Lumon är en internationell koncern som koncentrerar sig på tillverkning, montering samt försäljning av balkong- och terrassinglasningar.

Marknadens efterfrågan och kundernas krav har ökat de senaste åren. Lumon har som marknadsledande tillverkare följt och utvecklat enkla men populära och trendiga långvariga produkter till den allt mer expanderande marknaden. I dagens läge är Lumon ett känt internationellt varumärke som kunderna kan lita på. Lumon har ett brett sortiment för allt från balkongglas och inglasning av andra uterum såsom glasterrasser och -altan, avgränsare och lösningar för olika balkong samt terrassfasader.

Till Lumon söker vi nu en redovisningsekonom som vill vara med på deras resa!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ingå i ett mindre team som ansvarar för redovisningen i bolaget. Du kommer att arbeta brett och stötta redovisningsavdelningen i varierande arbetsuppgifter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Kund- och leverantörskontra
  • Avstämningar
  • Betalningar
  • Lön- och skattedeklaration
  • Deltagande i månads- och årsbokslut
Du kommer att rapportera till Ekonomichef.

Din profil:

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och minst 3 års arbetslivserfarenhet från redovisning och lön. Vidare ser vi gärna att du har varit delaktig i månads- och årsbokslut.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av att arbeta i systemet Microsoft Dynamics 365, Palette samt HogiaLön Plus eller andra versioner av HogiaLön.

Som person är du initiativtagande och lösningsfokuserad. Du trivs med att arbeta i en flexibel miljö tillsammans med engagerade kollegor. Vidare är du ansvarstagande, självdrivande och kommunikativ till din natur.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga