Sigma IT Consulting Sweden AB · Publicerad 12 aug

SENIOR MANAGEMENTKONSULT SOM VILL GÖRA SKILLNAD

Vi är framgångsrika och behöver expandera. Därför söker vi dig som vill vara med på vår resa och tillsammans med oss fortsätta att driva Magine framåt. Med hela Sigma i ryggen, där Strategi, Teknik och Kommunikation är starka kompetensområden, har du möjlighet att utveckla dig själv och samarbeta med jordnära och kunniga kollegor. En chans för dig att tillsammans med hela teamet fortsätta utveckla vår verksamhet för att växa sig ännu starkare och verkligen sätta Magine by Sigma på managementkartan.

Du vet vad konsultlivet handlar om och drivs av att både skapa affärsmöjligheter och att göra skillnad i uppdragen hos våra kunder. Du trivs med att periodvis hålla ett högt tempo och samtidigt balansera tid och prioriteringar för en hållbar vardag. Vi tror att du har:
  • Tidigare erfarenhet som konsult; antingen inom systematisk organisations- och processutveckling, förändringsledning eller team- & ledarutveckling.
  • God förmåga att sälja, utveckla och driva affärsmöjligheter inom managementområdet.
  • Förmåga att kommunicera och skapa förtroende hos våra kunders ledningsgrupper, som är vår huvudsakliga målgrupp.
  • Ett personligt driv och ambition att utveckla dig själv, kunden och Magine.
  • Akademisk utbildning.
Magine är Sigmas managementbyrå. Vi levererar inom både offentlig verksamhet och privat näringsliv och vi har förtroende och ramavtal med de flesta stora kunder i västsverige. Hos oss på Magine har du själv ansvar för dina kundrelationer och får stor frihet att skapa och forma dina egna uppdrag. Samtidigt är du en del av ett härligt team med kreativa och skickliga kollegor. Med positiv kraft och energi arbetar vi tillsammans för att göra Magine by Sigma till den unika managementpartner vi är idag.

Vi tror på äkta förändringskraft. Kraften som uppstår när samsyn råder och kultur och struktur är i harmoni. Det är då resan mot förändring kan ta ordentlig fart. En resa mot något nytt, något bättre. För att åstadkomma detta krävs en helhetssyn. Samsyn, kultur, struktur - allt hänger ihop! På Magine är vi tio managementkonsulter som tillsammans har format och satt riktningen för Sigmas Managementbyrå - Magine. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa.

ANSÖKAN

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.
Kontakta Ellinor Erixon, ellinor.erixon@sigma.se, mobil. 070-214 03 34 om du vill veta mer om vår verksamhet och hur vi tillsammans utvecklas genom en bra kombination av självständighet och laganda.

Vill du vara med på vår spännande resa?

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga