Sigma IT Consulting · Publicerad 25 sept

Till vår enhet Unified Commerce (uc.sigmaitc.se) i Stockholm söker Sigma IT Consulting projektledare, gärna med erfarenhet inom e-handel och/eller PIM (Product Information Management), som vill jobba i en kreativ och framåtlutad omgivning. Unified Commerce fokuserar primärt på projekt och åtaganden levererade inom områden som e-handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Vi arbetar med plattformar såsom inRiver PIM, Sitecore, Episerver och Stibo STEP och vi har de allra bästa kunderna som i många fall är några av Sveriges mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus på projektledning och förvaltningsledning för nya och befintliga kunder. Du kommer att vara aktiv i flera kundprojekt och få följa våra kunder på deras PIM och e-handelsresa. Vi söker dig som har arbetat ett par år med projektledning inom IT-utveckling, är bekväm med agila arbetsmetoder, och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus.Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!
Hur ser rollen ut?


I rollen som projektledare på Unified Commerce kommer du arbeta med PIM och/eller e-handelsprojekt. Du ansvarar för projektets alla faser, du planerar, leder och styr projektet tillsammans med ett mindre team enligt agila utvecklingsmetoder. Du ansvarar för projektets budget, följer upp och rapporterar till intern och extern styrgrupp och har nära och löpande kontakt med dina kunder samt ditt projektteam.
Din bakgrund


Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av IT-projektledning och att du genomfört ett eller flera projekt enligt Scrum. Mycket positivt är om du har sedan tidigare erfarenhet av e-handel eller PIM/MDM.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!
Hur är Sigma som arbetsgivare?


Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen är främst på vårt kontor i Stockholm men också hos våra kunder, därför är resor en del av vardagen.
Ansökan


Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll på keri.bergstrom.kall@sigma.se
Mer om Sigma IT Consulting


På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare