Sigma IT Consulting · Publicerad 11 sept

Sigma IT Consulting växer och vi söker nu ännu fler IT-projektledare till våra kunder i Stockholm. Har du erfarenhet av IT-projekt och är intresserad av en modern arbetsgivare som sätter dig och kunden i fokus? Vi erbjuder dig spännande projekt hos både nationella som internationella kunder, där du får arbeta med projekt i teknikens framkant och som bidrar vi till en bättre morgondag.

Låter det som något för dig? Varför inte skicka in din ansökan redan idag? Urval sker löpande.

Hur ser rollen ut?

I rollen som konsult leder du projekt hos våra kunder. Sigma IT Consulting erbjuder en stor möjlighet att arbeta i omväxlande och utmanande uppdrag och branscher. Våra kunder är världsledande inom sina områden och i rollen som IT-projektledare kommer du vara en väsentlig del av deras utveckling.

Du hjälper våra kunder att lösa deras utmaningar, samtidigt som du får chans att utvecklas med hjälp av nya metodiker och verktyg. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till både utbildning och certifieringar.

Exempel på projekt kan vara att leda implementationer, utrullningar eller migreringar av olika lösningar och plattformar, utvecklingsprojekt, analys och effektivisering av IT-processer, uppbyggnad av projektkontor med mera.

Vidare satsar vi mycket på att skapa förutsättningar för en stark sammanhållning med dina Sigma-kollegor, genom olika sociala sammankomster och resor. Nästa år reser vi till Sydafrika, vill du följa med?

Din bakgrund

Din förmåga att förstå och konkretisera kundens behov är central i rollen som konsult hos Sigma IT Consulting. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. För att trivas i rollen som IT-Projektledare identifierar du dig med någon av följande:

- Du är en skicklig kommunikatör som utrycker dig väl i tal och skrift gentemot olika delar av en organisation

- Du är självgående och initiativtagande, med förmåga att motivera och engagera andra

Vidare tror vi att du är strukturerad och har en förmåga att kunna både bryta ner arbete i mindre delar och att kunna se helheten genom detaljerna. Våra medarbetare kännetecknas också av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Våra grundkrav:

- Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom IT och/eller telekom

- Erfarenhet av minst en av följande metodiker: PRINCE2, PPS, PROPS, XLPM, Scrum eller Kanban

För dessa tjänster är flytande Svenska och Engelska ett krav i både tal som skrift, Beroende på uppdrag kan säkerhetsprövningar komma att krävas.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma IT Consulting finns det en målbild som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder dig:

- Varierande och spännande uppdrag inom många olika branscher

- En organisation i framkant med moderna värderingar, stort socialt ansvar och tillåtande kultur

Sigma IT Consulting erbjuder dig individanpassade möjligheter att utvecklas i den riktning och inom det område du önskar.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll, keri.begstrom.kall@sigma.se urval sker löpande.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma IT Consulting får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga