Sigma IT Consulting · Publicerad 16 nov

Vill du vara med och växa med oss och våra spännande kunder inom retail?

Sök då en av våra tjänster som IT-projektledare!

Vi är en modern arbetsgivare som sätter dig och kunden i fokus. Förutom gedigen utveckling erbjuder vi dig spännande projekt som ligger i teknikens framkant.

Låter det som något för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Hur ser rollen ut?

Sigma IT Consulting erbjuder möjligheten att arbeta i omväxlande och utmanande uppdrag och branscher. Våra kunder är världsledande inom sina områden och i rollen som IT-projektledare kommer du vara en väsentlig del av deras utveckling. Vi har ett starkt växande samarbete mellan oss och våra kunder.

Du hjälper våra kunder att lösa deras utmaningar, samtidigt som du får chans att utvecklas med hjälp av nya metodiker och verktyg. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till både utbildning och certifieringar.

Vi erbjuder projekt i många olika former, allt från att leda implementationer, utrullningar eller migreringar av olika lösningar och plattformar, utvecklingsprojekt, analys och effektivisering av IT-processer, uppbyggnad av projektkontor med mera.

Din bakgrund

I och med växande samarbeten med kund kommer vi erbjuda en unik möjlighet till de certifiering projekten kräver. Vi kommer därför lägga stor vikt på dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Din förmåga att förstå och konkretisera kundens behov är central i rollen som konsult hos Sigma IT Consulting. Är du något av följande, kommer du passa bra in i rollen som IT-projektledare:

- Du är en skicklig kommunikatör som utrycker dig väl i tal och skrift både i svenska som engelska.

- Du är självgående och initiativtagande, med förmåga att motivera och engagera andra.

- Du har ett driv och en flexibilitet som hjälper dig att finna projektets lösningar.

- Du har erfarenhet av IT-projekt eller av att vara management konsult inom IT branschen.

- Du säger VI och inte JAG

Våra medarbetare kännetecknas också av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

För dessa tjänster är flytande Svenska och Engelska ett krav i både tal som skrift. Beroende på uppdrag kan säkerhetsprövningar komma att krävas.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma IT Consulting finns det en målbild som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder dig:

- Individanpassad utveckling med möjlighet till certifieringar

- Varierande och spännande uppdrag inom många olika branscher

- En organisation i framkant med moderna värderingar, stort socialt ansvar och tillåtande kultur

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll, keri.begstrom.kall@sigma.se urval sker löpande.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma IT Consulting får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
+ Läs mer om jobbet