Sigma IT · Publicerad 7 jan 2020

Vill du arbeta i ett härligt gäng där erfarenhetsutbyte är en självklarhet? Som kravanalytiker på Sigma får du möjligheten att arbeta hos några av Sveriges största organisationer!

Vi expanderar och söker Business Analyst / kravanalytiker med placering i Stockholm. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund och hjälper kundens verksamhet att omvandla idéer och strategier till effektiva och smidiga IT-lösningar.

Hur ser rollen ut?

I rollen som kravanalytiker hos oss kommer du att driva workshops, arbeta mot verksamhet och IT vad gäller kravhantering och kravställning. Vi erbjuder en stor bredd av möjligheter och uppdrag och du får vara med i stora och små organisationers utveckling i samarbete med kompetenta och stöttande kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som:
 • Är en duktig kommunikatör som gillar att bygga relationer
 • Effektivt samlar in och får en förståelse för de behov som verksamheten har, strukturerar kraven och förtydligar de krav som ska utvecklas
 • Är van att kontinuerligt och proaktivt se och driva förbättringar och förändringar
 • Tar en aktiv roll i projektteamet, driver ditt eget arbete med stor självständighet och ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper
 • Har erfarenhet av agila metoder och/eller andra utvecklingsmetoder
 • Tycker att det är roligt att jobba med krav både på verksamhets- och IT-sidan
 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat
Det är meriterande om du har:
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Certifiering inom IREB eller har annan relevant certifiering
 • Kunskap inom process-och informationsmodellering
 • Erfarneht av att driva Workshops
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra, samt att lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Om Sigma

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Tomas via tomas.ryden@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga