Sigma Recruit · Publicerad 7 okt 2020

Mio söker IT-specialist Integration

Mio växer som aldrig förr och behöver förstärkning IT-enheten. Är du en prestigelös och driven person som har kunskap om systemintegrationer, datamodeller och programmeringskunskap med erfarenhet av affärsprocesser?

Sök då rollen som IT-specialist Integration hos Mio redan idag!

Att arbeta som IT-specialist på Mio AB

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och berör hela Mio-kedjans verksamhet. Du kommer till stor del vara inblandad i att utveckla och säkerställa systemintegrationer och dataflöden både inom koncernen samt via externa integrationer. Vi har både meddelande- och API-baserade integrationer. För externa meddelandebaserade integrationer försöker vi hålla oss till globala standarder så som GS1 eCom eller EDIFACT. BizTalk och Azure ServiceBus är några av komponenterna vi använder. När vi utvecklar kör vi .Net Core i så stor utsträckning som möjligt och använder Azure DevOps för källkod, script osv.

Du jobbar både teknisk och värdehöjande tillsammans med kollegor för att stötta tillväxt och utveckling inom samtliga Mio-kedjans verksamhetsdelar. Tjänsten är på heltid.

Den vi söker

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är prestigelös, driven och engagerad. Du får gärna ”tänka framåt” då vi utvecklas i snabb takt och behöver anamma framtiden redan idag. Vi vill också att du ska vara riktigt intresserad och vass på systemintegrationer, ha kunskap om datamodeller och programmering samt erfarenhet av affärsprocesser.

Mio har en relativt komplex systemmiljö med applikationer som är integrerade med varandra via integrationsplattform, meddelandebussar och direktkopplingar för att stötta företagets processer och informationsflöden. Exempel på integrationer är kopplingar mellan affärssystem, logistiksystem, CRM-system, leverantörer och inte minst den viktiga e-handelsplatsen mio.se.

Befattningens syfte är att säkerställa tillgänglighet och implementera ny funktionalitet för att utveckla hela Mio-kedjan. Dina framtida kollegor har alla ett stort intresse av innovativa lösningar på komplexa IT-relaterade problem och vi söker dig som delar den passionen och vill utvecklas tillsammans med oss in i en spännande framtid.

Vad kan Mio AB erbjuda dig?

Mio AB är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare och där sunda värderingar är en viktig del av företagskulturen. Vi agerar långsiktigt för att våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och trygga genom en hållbar utveckling och ett affärsmässigt sunt företagande.

Läs gärna mer om Mio på vår hemsida: https://www.mio.se/om-mio

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Mio AB med Sigma Recruit och du kommer att bli anställd hos Mio AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@sigma.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-10-02.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler jobb från Sigma Recruit tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga