Sigma Recruit · Publicerad 19 jan 2021

I denna roll får du ansvar att implementera en ny webbplattform där du konsoliderar parallella siter till en på en ny teknikplattform. Du arbetar kontinuerligt och proaktivt med att se till att det finns relevanta designmallar, ramverk, system och verktyg för progressiv utveckling som främjar kvalitativa och kundvänliga lösningar. Som Frontend Lead är du sålunda med och formar mycket i den förändring av kundresa som nu görs.

Var med och gör aktiesparande enkelt!

Din vardag

Som Lead är ditt primära fokus utveckling, där du estimerat kodar 75% av din tid utifrån en diskussion med marknadsavdelningen och UX kollega gällande visuellt uttryck samt användarvänlighet. I din roll har du ansvaret för att implementera en ny webbplattform som även inkluderar kommande mobilapplikationer; det betyder även konkret att parallella siter skall smältas ihop på en ny teknikplatta som ett första steg. Du äger den tekniska plattformen inom ditt gebit och är den som sätter relevanta ramverk, designmallar, system samt verktyg utifrån en kontinuerlig proaktiv och utåtriktad sondering. Val idag inkluderar exempelvis Vue.Js och andra open source alternativ.

Du är involverad i prototyp-arbete med UX-sidan, liksom hur backend sidan (Java) designar sina APIer samt även i kravställande dialoger inom IT organisationen, som idag är 13 stycken.

Rollen är viktig för bolaget, där du är med och formger det som kommer påverka den målgruppsdiversifiering samt den digitala kundresan som växlas upp i och med den tekniska förändring som nu görs.

Vem är du?

Du är en erfaren frontendutvecklare som konstruerat större datadrivna webbplatser med flertalet affärskritiska flöden som är tekniskt komplicerade. Du innehar kunskaper inom Javascript, HTML, CSS/SCSS- std samt open source ramverk såsom Vue eller React. Du kan kravställa och därigenom beakta både tekniska och visuella faktorer för att nå både kvalitet samt ett gott kund- och användarperspektiv. Din erfarenhet inbegriper agila arbetsmetoder i såväl design- som implementationsprocess.

Har du erfarenhet av Linuxsystem, mer än Windows, ses det som meriterande, liksom CMS headless/hybrid CMS, apputveckling och/eller kunskaper inom Illustrator- och prototyp verktyg för att konvertera UX till webgrafik genom exempelvis Adobe XD.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på jenny.nilsson@sigma.se eller mobil: 070-301 82 79.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aktieinvest erbjuder aktie- och fondhandel online för privatpersoner och vi fokuserar på att göra sparande enkelt och tillgängligt. Våra kunders ökade förväntningar och förändrade köpbeteenden ställer höga krav på marknadsnärvaro, ett attraktivt kunderbjudande och en kundupplevelse som överträffar kundernas förväntningar. På bolaget arbetar idag 40 passionerade medarbetare som alla vill förändra finansbranschen och hjälpa fler till ett bättre sparande så att de har råd med sina drömmar. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler vid Berzelii Park och har en stark ägare i form av Pareto Securities AB sedan ca två år tillbaka som vi samarbetar nära med.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga