Sigma Recruit · Publicerad 5 mars 2021

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Som Key Account Manager på Dana Lim kommer ett av dina viktigaste uppdrag vara att stärka och utveckla våra befintliga relationer och kunder inom byggbranschen men även att aktivt jobba med nykundsbearbetning, främst inom EMV, för att utöka vår portfölj.
Vänta inte med din ansökan!

Din vardag

Som Key Account Manager på Dana Lim kommer du att ha en central roll och bli en viktig kugge i vår tillväxtstrategi att flytta fram våra positioner i Sverige och norden. Kunderna som du bearbetar är primärt byggföretag och EMV kunder. Du rapporterar till VD i Sverige som du även kommer att jobba tätt tillsammans med. Du kommer att resa över hela Sverige och regelbundet till vårt huvudkontor i Köge, Danmark. Du utgår från Stockholm, Göteborg eller Malmö.

I arbetet ingår till exempel att
  • Kundbesök med nya och befintliga kunder.
  • Delta vid proffsinriktade kundevent, mässor & informationsträffar.
  • Genomföra och delta i olika produktutbildningar.
  • Delta i olika sälj och utvecklingsprojekt.
Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang, en vilja att lyckas och vara beredd på att göra det lilla extra för kunden. Du skall med andra ord ha ambitionen att vara säljaren som gör skillnad. Du ser lösningar framför hinder och har en förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har en stor egen motor men du är också en lagspelare. Du är en relationsbyggare som får energi av F2F mötet med kund och kollega.

Du har med fördel relevant branschvana och gärna god teknisk kunskap eller intresse. Framgången ligger i att hantera de administrativa uppgifterna effektivt och snabbt. Skapa förtroende både internt och externt.

Förmåga att lyckas genom andra människor och skapa bestående resultat. Du har en kommunikativ förmåga, tydlig kravställare, samtidigt ödmjuk samt förmågan att inspirera din omgivning. Strukturerad och organiserad med administrativa uppgifter. Som person vara trygg, jordnära och prestigelös.

Vi ser att du:
  • kan avtalsförhandling och har KAM erfarenhet inom B2B
  • har god datorvana
  • har god förmåga i att tala och skriva svenska och engelska obehindrat
  • har B-körkort.
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Dana Lim med Sigma Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zuzana Cisternas på telefonnummer: 0733-32 55 33 eller via e-post: zuzana.cisternas@sigma.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-03-12.

Dana Lim

Dana Lim är Skandinaviens största producent av lim, fog och spackelmassor. I mer än 90 år har verksamheten försett marknaden med produkter för bygg, industri samt kontor och hobby. Företaget har sitt huvudsäte i Köge, strax utanför Köpenhamn och här ligger Nordens största utvecklingslaboratorium för lim och fog vägg i vägg med produktion, logistik och administration. 2018 blev Dana Lim dessutom nominerade till utmärkelsen "A great place to work" som en av Danmarks bästa arbetsplatser! "Något vi är väldigt stolta över."

www.danalim.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga