Sigma Recruit · Publicerad 5 nov

100% tillväxt och över 100 pågående uppdrag! Och vi har större ambitioner än så!

Vi är i slutfasen av 2018 och går starkt framåt, vi hjälper våra kunder att rekrytera framtidens kompetens inom IT och Tech, i form av affärskritiska specialist- och ledarroller. Våra kunder är stora och små företag, de finns inom den privata och offentliga sektorn och inom alla branscher. Alla har en sak gemensamt, de har valt Sigma Recruit som deras strategiska rekryteringspartner på deras digitaliseringsresa.

Sigma Recruit fortsätter att växa i samtliga regioner och planerar även att göra det framöver, med affärsdrivna och nytänkande kollegor. Vill du vara en av 10 nya kollegor som kommer att göra oss ännu starkare under 2019?

Sigma Recruit –Sveriges ledande rekryteringsbolag av digitala kompetenser
  • 2 år som Sigma Recruit och 4 år inom Sigma koncernen
  • 20 medarbetare och 7 nationaliteter
  • 120 pågående rekryteringsuppdrag och 97% hit rate i våra uppdrag
För att kunna rekrytera till oss själva behövde vi också fråga oss varför vi valt just Sigma Recruit. Svaren vi fick var entydiga; Vi har valt Sigma Recruit för att...

"...få arbeta i ett litet entreprenörsdrivet bolag i en stor kontext, med en tydlig vision där man satsar på nytänkande och har höga ambitioner. Att få vara en del av ett bolag med snabba beslutsvägar där man får vara med och forma och påverka. Att få arbeta i ett bolag med hög flexibilitet, som ser till varje individ och som långsiktigt investerar i sina anställda och ger mycket tillbaka. Att få ingå i ett bolag med bra chefer och kollegor som har fantastiskt roligt tillsammans där också familj och fritid är högt värderat."

Vi söker dig som delar våra värderingar om att rekrytering skall jämställas med kvalitet, affärsmässighet och långsiktighet. Du vill ingå i ett professionellt team med erfarna kollegor som du kommer att stärka upp med din egen nisch. Du är erfaren som rekryteringskonsult, något som du framgångsrikt kombinerar med annan business-erfarenhet. Du är van vid att framgångsrikt driva egna rekryteringar, helst inom IT och Tech, med bevisat track record och kvalitetstänk. Har du tankar om att driva ditt eget ansvarsområde, hör av dig!

"We recruit fans not candidates!"

Ta direkt kontakt med VD, Sandra Szepesi sandra.szepesi@sigma.se 0702-296973 eller vVD Susanne Hjälmered susanne.hjalmered@sigma.se 0703-897007.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering