Sigma · Publicerad 26 sept

Om PocketMobile
PocketMobile gör det möjligt för företag att enkelt och effektivt implementera och förvalta kraftfulla mobilitetslösningar. De baserar sitt erbjudande på PreCom-plattformen, anpassade applikationer och den mobilitetsexpertis som dem och deras partners byggt upp. De är idag leverantör till stora och ledande företag där PreCom är basen för mobila och kritiska verksamhetslösningar.

PreCom är en modulär mjukvaruplattform som effektiviserar utveckling, leverans och underhåll av mobila företagslösningar. PreCom ingår i kategorin MEAP (Mobile Enter­prise Application Platforms) och riktar sig till företag och organisationer som med hjälp av mobila lösningar och applikationer vill effektivisera sin verksamhet och kunna erbjuda nya tjänster.

PocketMobile grundades år 2000 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Colombo (Sri Lanka). Bland deras kunder och partners finns välkända företag som till exempel Tieto, Schenker, Fortum, G4S, DSB och DSV som använder PreCom varje dag. PreCom används idag av mer än 100 000 användare i mer än 25 länder.

Vill du arbeta med en ledande produkt och den senaste tekniken i en dynamisk och kundfokuserad organisation? För anställning hos PocketMobile söker vi på Sigma nu en vass .Net-utvecklare!

Tjänstebeskrivning
PocketMobile behöver nu förstärka sin organisation med en .Net-utvecklare till deras kontor i Stockholm. Tjänsten kommer att tillhöra deras konsultorganisation och du kommer att få arbeta med att anpassa och leverera PreCom-system till diverse slutkunder. Storleken på projekten varierar, allt från kortare, mindre projekt med tydliga gränsdragningar till större, längre och mer komplexa projekt där förutsättningarna skiftar längs vägen.

Du kommer att arbeta i grupp tillsammans med två eller flera personer och utveckla och leverera mobila lösningar mot slutkund. Du kommer även att vara delaktig i att utforma och testa den mobila lösningen. I tjänsten ingår viss direktkontakt med slutkund och du kommer att arbeta med driftsättning av den slutliga lösningen hos kund.

PocketMobile arbetar agilt enligt Scrum med de senaste teknikerna och verktygen, och som utvecklare kommer du att ges möjlighet att påverka de teknikval som görs. Du kommer även att ges möjlighet att vara med och utveckla deras produkt PreCom.

Tjänsten är placerad på PocketMobiles kontor i centrala Stockholm. Vissa resor kan förekomma, både nationellt och internationellt.

Kravprofil
Vi söker en systemutvecklare som arbetar med hög kvalitet och som har ett gediget teknikintresse. Du är flexibel, har god social förmåga och tycker om att arbeta kundnära. Vi tror också att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Du behöver ha jobbat i minst ett år med systemutveckling inom .Net-plattformen och behärska följande tekniker:
  • C# .NET, ASP.NET
  • Visual Studio .NET
  • HTML
  • SQL Server
  • Databasdesign och modellering
  • Windows Plattformen, exempelvis Windows Mobile, Windows Server och Windows XP.
  • Unit-testning
  • GIT
Kunskaper gällande Xamarin och Java/Android är starkt meriterande. Utöver ovanstående behöver du också kunna tala och skriva både svenska och engelska obehindrat.

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och i denna rekrytering samarbetar PocketMobile med Sigma. Om du känner att ovanstående stämmer in på dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev direkt till rebecka.ekberg@sigma.se.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Rebecka Ekberg på 070-660 21 22.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga