Sigma · Publicerad Igår 00:00

Handelsbanken söker dig som vill vara en viktig del i att utveckla deras webbtjänster!

Vill du vara med och utveckla webbtjänster som exponeras för en stor skara användare såvälnationellt som internationellt?

Handelsbankens utvecklingsavdelning ansvarar för utvecklingen av ett flertal sidor, alltifrån företagstjänster till internetbank. Det har påbörjats ett väldigt spännande teknikskifte där ny teknik ska byggas från grunden och ersätta den gamla tekniken. Utvecklas du, utvecklas banken – kontakta oss idag om du vill utvecklas med oss!

DIN VARDAG

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med under hela processen i produkternas utveckling och bidrar med affärsmässighet och engagemang genom hela kundcykeln. Avdelningen står inför en spännande resa gällande såväl teknik som arbetssätt och du ges en stor chans att vara med och påverka. Handelsbanken har ett modernt teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Stor del av webbutvecklingen sker i Javascript. I dagsläget sköts merparten av arbetet i fasta, tvärfunktionella, agila team men även i projektform. Under året kommer resan med att etablera fler agila team att fortsätta med syfte att komma närmare kunden och få utrymme att effektivisera arbetet.

VEM ÄR DU?

Du har stort intresse för frontendutveckling och nya tekniker inom området. För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet inom frontendutveckling/webbutveckling med mycket goda kunskaper inom Javascript, du hanterar även HTML och CSS utan problem. Har du kunskap inom node.js och React ses det som starkt meriterande. Du ser stort nöje i att få vara delaktig i hela processen och äger ansvar för det du utvecklar.

Du är en nyfiken teamplayer med stort intresse för de tekniska bitarna och vad som händer i branschen, att lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sigma Recruit är sprungna ur Sigma, har passion för IT med spets inom strategisk rekrytering. Digitaliseringen förändrar världen runt omkring oss, ställer nya krav på företag och skapar nya kompetenser.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Kristin Mörth

Inga fler liknande jobb tillgängliga