Sigma · Publicerad 13 feb

Är du en utvecklare i början av din karriär? Brinner du för allting som har med webben att göra? Vill du jobba på ett företag där det digitala ständigt är i fokus? Då kan det vara dig vi söker till IF Skadeförsäkring!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om If Skadeförsäkringar
If arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Deras medarbetares kompetens och engagemang hör till deras absoluta styrkor och de söker kontinuerligt efter nya talanger.

De vill att deras medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Deras regelbundna medarbetarundersökningar visar att det är så. De bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder de bra personalförmåner.

Om rollen
Som Junior Frontend-utvecklare kommer du att få ta plats i If's utvecklarteam som har ansvar för både intranät och den publika webben. Utvecklingen sker i en agil miljö som följer SCRUM, och du kommer att sitta med under SCRUM-möten dagligen, arbeta i sprintar och utveckla i ett öppet kontorslandskap.
Utvecklingen sker främst i .NET-miljö, samt JavaScript, HTML5 och CSS3. Som CMS används EpiServer, vilket det också är mycket meriterande om du har erfarenhet av, men annars lär du dig det på plats. Du kommer ha tillgång till kunniga kollegor som kan hjälpa dig, och det kommer att finnas mycket att lära oavsett tidigare erfarenhet.

Din profil
Vi söker dig som har ett starkt intresse för
Frontend-utveckling, har erfarenhet av .NET-miljön och trivs med att jobba agilt i team. Vi tror att du har en högre utbildning inom systemutveckling, från antingen högskola, universitet eller yrkeshögskola. Du har ca 0 – 3 år erfarenhet av Frontend-utveckling och du är flytande i både svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har kännedom och erfarenheter av:

· HTML5

· CSS3

· JavaScript

Det är meriterande om du kan:

· .NET (ASP.NET, MVC)

· AngularJS

· EpiServer

Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för utveckling av webb, och vill lära dig mycket.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga