Sigma · Publicerad 17 nov

Om Axfood:
I Axfoodkoncernen ingår butikskedjorna Willys och Hemköp. Inom Hemköp finns även handlarägda butiker och Axfood Närlivs samverkar med Tempo, Handlar´n och Direkten. Axfood har totalt 264 egna butiker och 820 samverkande. Idag är Axfood två på den svenska marknaden med en marknadsandel på 20 procent. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Huvudägare är Axel Johnsson AB som äger 50,1procent av aktierna.

Axfood arbetar med passion för mat och människor. Vår styrka är att utveckla och driva framgångsrika matkoncept på den svenska marknaden. Med engagemang och ansvar för miljö och hållbar utveckling skapar vi lönsam tillväxt.

Axfood befinner sig just nu på en extremt spännande resa, Axfood har precis gått live med nya digitala affärssystem SAP Hybris, SAP business suite är stabil och i toppskick, och Axfood står redo att vidareutveckla systemen tillsammans med nya tekniklösningar från SAP.

Missa inte din chans att bli en av Axfoods nya stjärnor – varmt välkommen med din ansökan!

Axfood erbjuder:
För dig som brinner för systemutveckling och som dessutom har ett genuint intresse för komplexa affärssystem är detta en unik möjlighet att få en drömstart på din karriär! Du kommer bli en viktig del av ett team med professionella systemutvecklare och få vara med att underhålla och kontinuerligt vidareutveckla Axfoods SAP-plattform.

Vidare kommer du att få ta ett stort ansvar samtidigt som du kommer erbjudas en gedigen introduktion innehållande relevant utbildning och stöttning av seniora utvecklare i egenskap av mentorer.

Om tjänsten:
Axfood IT behöver nu stärka upp sitt utvecklingsteam med SAP ABAP utvecklare. I utvecklingsteamet jobbar du mot samtliga av Axfoods huvudprocesser, dock främst mot pris & sortiment, varuförsäljning och ekonomiprocesserna. Som utvecklare i teamet kommer ditt fokus ligga på något av dessa områden men kommer även vara med i processen och utvecklingsarbetet mot andra processområden vid behov.

Axfood IT har centraliserat systemarkitekter och systemutvecklare till en avdelning som både deltar i projekt som förvaltar och utvecklar befintliga system. Du kommer ha en viktig roll i vidareutvecklingen av systemlösningen. Det centra utvecklingsteamet har ansvar för systemutveckling i flertalet olika SAP lösningar för att stödja samtliga affärsprocesser.

I rollen som systemutvecklare på Axfood IT kommer du få inta en varierad och bred roll. Du kommer få jobba både med utveckling av ny funktionalitet och förbättringar. Här erbjuds även möjligheten att jobba nära Axfood IT:s applikationsspecialister för att tillsammans tillhandahålla bästa möjliga funktionalitet.

Vi söker nu till Axfood IT fler juniora systemutvecklare. Eftersom systemen är under ständig vidareutveckling kommer du få arbeta med nyutvecklingsuppdrag och projekt. Delta i analys, design och framtagande av lösningsförslag, arbeta med vidareutveckling av applikationen. Samt inom axfood IT:s förvaltningsprocesser. Utöver detta kommer du inom Axfood IT:s förvaltningsprocesser hantera incidenter och problem som kan uppstå.

Tjänsten är på heltid på Axfoods IT:s kontor i centrala Stockholm.

Kvalifikationer:
Som person är du en kreativ och logisk problemlösare. Du är lösningsorienterad och prestigelös i ditt arbete. Du har också en klar vilja att vidareutveckla dig själv som systemutvecklare. Du har en strukturerad och analytisk ådra, lätt för att skapa goda relationer och kommunicerar på ett tydligt och öppet sätt med andra.

Stor vikt läggs vid ditt genuina intresse för systemutveckling!

Kvalifikationerna som tjänsten kräver är följande:
  • Relevant utbildning vid högskola eller universitet, samt grundläggande kunskaper i följande:
  • Java
  • Javascript
  • HTML
  • CSS
Det är även meriterande om du:
  • Tidigare har arbetat med SAP
Intresserad av att veta mer eller av att ansöka till tjänsten?
Tycker du att tjänsten låter intressant och att den skulle passa dig? Då vill vi mer än gärna ha din ansökan! Tjänsten ska tillsättas till årsskiftet och intervjuer sker löpande. Totalt är det två tjänster som skall tillsättas.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Ekberg på rebecka.ekberg@sigma.se alternativt 070-660 21 22.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla maria_sahlin

Inga fler liknande jobb tillgängliga