Silex Microsystems · Publicerad 3 dec

Silex Microsystems söker sin nya ekonomiassistent till en roll med varierande arbetsuppgifter och eget ansvarsområde. Är du ekonomiassistent som söker en långsiktig tjänst? Trivs du i ett bolag som ligger i absolut framkant av ny teknologi? Tjänsten är på heltid och placerad i Järfälla. Eftersom tjänsten ska tillsättas snarast sker urval och intervjuer löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är
  • Fakturering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Periodiseringar
  • Viss rapportering/statistik samt assistera i diverse andra administrativa arbetsuppgifter.
Du kommer självständigt ansvara över dina arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra en välfungerande ekonomienhet i ett högteknologiskt och växande bolag där samarbete och ansvarstagande är en självklarhet.

Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning och/eller YH-utbildning inom ekonomi.
Du har några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift . Du behärskar Office-paketet då vi arbetar mycket i Excel samt har erfarenhet av ekonomi/affärsstödsystem. Har du erfarenhet av Monitor är det meriterande.

Som person är du självgående och tar stort ansvar för ditt arbete. Som ekonomiassistent är du noggrann och har alltid hög kvalitet i dina arbetsuppgifter. Du är social, kommunikativ och du gillar när det händer mycket under en arbetsdag. Du har en prestigelös inställning då du kan få ta dig an olika arbetsuppgifter, högt som lågt.
Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och det är därför viktigt att du i din ansökan motiverar varför just du passar för tjänsten hos Silex Microsystems.

Om Silex

Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 420 Mkr och har 150 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2015
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent