Silex · Publicerad 13 juli

Nu växer Silex Microsystems ännu mer! Vi söker ytterligare 2 kandidater till spännande roller som ingenjör med projektledaransvar.

Rollen passar dig som vill vara en del av ett företag i teknikens absoluta frontlinje med både interna och externa kontakter.

Sista ansökningsdag är 19:e augusti, men ansök gärna under sommaren. Intressanta kandidater kommer att kontaktas under augusti.

Arbetsuppgifter

Silex Microsystems erbjuder en inspirerande högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare och är ett ledande företag inom sitt område.

Som Ingenjör har du varierande arbetsuppgifter och ansvarar för utvecklingsprojekt från start till leverans där du har ägandeskap under hela projektet. Det är en roll där du förväntas kunna utför många olika uppgifter själv och i samarbete med andra funktioner.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med en examen i tex Teknisk fysik, Materialteknik, Elektroteknik eller liknande.
Erfarenhet av arbete med liknande högteknologisk utveckling är meriterande.

Som person är du driven och självständig med ett fokus på teknisk problemlösning. Du har lätt att ta in komplex teknisk information och är strukturerad. För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision. Då rollen också innebär kundkontakt och samarbeten internt och externt, är du kommunikativ och social.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 420 Mkr och har 160 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga