Sjunde AP-Fonden · Publicerad 5 okt

Gillar du en öppen företagskultur där idéer välkomnas, där utrymme för nytänkande ges och där man vet hur viktigt det är att uppskatta förbättringsförslag? Vill du vara med och bygga upp en ny roll utifrån din egen kompetens och förmåga? Då är du välkommen till oss på Sjunde AP-fonden. Låt oss kort beskriva tjänsten och se om det kan vara en roll för dig.

Idag ansvarar Johan för vår IT och sköter allt inom IT hos oss med hjälp av våra externa IT partners. Tillsammans med Johan kommer du att ansvara och styra förvaltningen av våra IT-system och den drift som köps in samt se till att våra processer fungerar och utvecklas. Rollen innebär vidare att vara sammanhållande i kopplingen mellan verksamhetsutveckling och IT-stöd samt fungera som en koordinator mot leverantörer.

Förmodligen har du precis avslutat din högskole/universitetsutbildning inom IT området och har arbetat något år med systemförvaltning alternativt har en inriktning inom informationssäkerhet och "det nya affärsflödet" i form av automatiseringar, digitaliseringar etc. Men det som vi tror är avgörande är din unika förmåga att genomföra det du tar dig för, samt att du har ett driv och en vilja att hitta nya lösningar och möjligheter. Att arbeta självgående och ta egna initiativ är en självklar sida i din personlighet och som du ser fram emot att få använda dig utav i din yrkesroll. Ditt brinnande intresse för IT med din breda tekniska förståelse i kombination med ditt sociala sätt, gör att du kommunicerar IT på ett tydligt och begripligt sätt. Vidare har du en förmåga att framställa information till systemägare och användare av systemen på ett intressant och pedagogiskt sätt.

Hos oss på Sjunde AP-fonden erbjuder vi en spännande framtid, vi är en stor aktör på den svenska marknaden och även internationellt. Vårt syfte är att pensionsspararna ska få en bra pension och det är därför vi arbetar på Sjunde AP-fonden. Vill du vara en del av oss?

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sjunde AP-fonden med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Patricia Jerring, 070-419 99 04 på Clarify.

Om verksamheten
AP7 är en statlig myndighet med uppdrag att förvalta premiepensionsmedel åt svenska folket. Vi är den enda statliga aktören inom premiepensionssystemet med förvalsalternativet AP7 Såfa. De som avstår från att välja premiepensionsfonder får automatiskt sina medel placerade i förvalsalternativet. Idag förvaltar AP7 premiepensionen åt tre och en halv miljon svenskar. Sedan starten har AP7 Såfa gett spararna högre avkastning till lägre avgift än de privata premiepensionsfonderna i snitt.

AP7 har 27 medarbetare och förvaltar i dagsläget 380 miljarder kronor. Vi kan vara liten och effektiv organisation eftersom vår ambition är att anlita de skickligaste externa fondförvaltarna i världen samt fristående leverantörer och konsulter. Här kan du läsa mer om AP7: www.ap7.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga