Skandia · Publicerad Idag 09:06

Skandia i Stockholm söker nu en IT-utvecklare som vill vara en del av vår storsatsning inom Dynamics 365 MDA!

Vi implementerar nu vår första lösning i Dynamics 365 MDA och vi har en expansiv handlingsplan för nya funktioner i plattformen för de kommande åren. Här får du jobba nära verksamheten, med verksamhetskritiska system och komplex affärslogik. Ta chansen och vara en del av vår spännande transformationsresa med Dynamics 365 MDA!

Vi erbjuder dig
  • Spännande tekniska utmaningar när vi nu implementerar vår första lösning i Dynamics 365 MDA
  • Möjligheten att jobba i en roll med många kontaktytor, där du har ett tätt samarbete med både verksamheten och arkitekter/utvecklare i flera olika team
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att tillhöra ett av våra team inom kundområdet. Teamet är centralt för Skandias satsningar inom Dynamics 365 MDA och arbetar med allt från kravförståelse, design, implementation och test i en miljö med högt i tak och en god sammanhållning.

Du kommer bland annat att:
  • Utveckla och konfigurera lösningar som bygger på Dynamics 365 MDA
  • Delta i design av nya lösningar och bidra till en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
  • Bygga och optimera integrationer mot andra system
  • Bidra till Skandias förflyttning till molnet
  • Se till att vi fortsatt befinner oss i teknikens framkant
Vidare kommer du att stötta andra team som vill implementera lösningar i plattformen. Genom ett gott samarbete med andra arkitekter och utvecklare säkerställer du att det finns en gemensam struktur. Du kommer även få möjlighet att medverka till övriga medarbetares kompetensutveckling inom Dynamics 365 MDA och Power Platform.

Ditt team och arbetsplats

Teamet består av 8 medarbetare där Utvecklare, Mjukvaruarkitekt, Testare, Scrum Master och Product Owner ingår. Du kommer att jobba nära verksamheten och ha tät kontakt med arkitekter och utvecklare i andra team. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) med aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Vi jobbar även med Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons för att främja kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

Om du vill jobba med verksamhetskritiska system och komplex affärslogik, kommer du att trivas hos oss! Du har tidigare erfarenhet av Dynamics 365 MDA och Power Platform. Vidare är du bekant med Power Automate och Common Data Service. Det är meriterande om du har jobbat med integrationer och säkerhet på Azure samt utvecklat i JavaScript eller C#.
För att vara framgångsrik hos oss tror vi att du trivs i en roll med många kontaktytor. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt och ser värdet av att jobba i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga