Skandia · Publicerad 7 jan

Vill du vara med och utveckla ett av bankens viktigaste produktområden? Vill du ansvara för hela värdekedjan inom Låna och därmed skapa framtidens produkter? Motiveras du av att arbeta med ett helhetsansvar för produkter och vidareutveckling i kombination av ständiga förbättringar? Skandiabanken erbjuder dig en spännande och utmanande roll där du som Produktområdeschef Låna får vara med och utveckla framtidens produkter.

Om tjänsten

Som Produktområdeschef ansvarar du för samtliga produkter inom området och att dessa bidrar till att Skandia och banken uppnår sina affärsmål på kort och lång sikt. Fokus ligger på att utveckla och möta kundernas förväntningar på våra produkter samt krav på lönsamhet, regelefterlevnad och riskhantering. Ansvaret inkluderar hela värdekedjan.

Du kommer att arbeta med både affärsutveckling, förvaltning av befintlig produktflora samt tillsammans med övriga produktområdeschefer forma framtidens produkter. Du ansvarar för produktlönsamhet, prisstrategier samt konkurrens- och omvärldsbevakning inom området.

Teamet består idag av nio medarbetare där du har fullt budgetansvar för enheten samt är ansvarig kravställare mot de leverantörer som ingår i leveranskedjan.

Rollen passar dig som har erfarenhet av ledarskap och ser detta som en spännande och stimulerande del av din tjänst. Du har hög ambitionsnivå, stark drivkraft och en mycket god förmåga att bygga och utveckla relationer på olika nivåer i organisationen.

Tjänsten är placerad på Skandias kontor på Lindhagensgatan i Stockholm.

Är det här du?

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av bank samt ett brinnande intresse för lånaområdet, att leverera kundnytta och leda andra. Vi ser att du har en tidigare erfarenhet av liknande position inom branschen och god ledarerfarenhet.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Produktområdeschef Låna måste du kunna organisera, planera och leda området utifrån bankens strategier och marknadens behov. Du är kommunikativ och coachande med ditt team samt inom banken och koncernen så att ni tillsammans kan leverera resultat. Att utveckla andra är naturligt i ditt ledarskap.

Du är engagerad och intresserad av både förvaltning och utveckling samt gillar att koordinera och prioritera inom ett ibland komplext område. Du är både strategisk och operativ för att driva olika frågor inom området.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandiabanken med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emily Wadman på 08-120 50 428 eller Christian Smith på 08-120 50 410. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Sökord: produktchef, chef låna, processchef, produktägare, processägare, gruppchef, teamledare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi förvaltar mer än 600 miljarder åt våra 2 miljoner kunder och låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning och samtidigt bygger ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga