Skandia · Publicerad 31 aug 2020

Vill du jobba som Release Engineer på ett bolag som uppmuntrar utveckling och förändring? Välkommen till Skandia, Stockholm!

Som Release Train Engineer (RTE) på Skandia får du en nyckelroll i vår förändringsresa när vi fortsatt utvecklar vårt agila arbete med SAFe-ramverket till en ny nivå. Här finns stora möjligheter för dig som person att göra skillnad - på riktigt. Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att leda och driva agila processer enligt SAFe-ramverket i en förändringsbenägen och mogen organisation
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en nyckel till framgång
  • En unik chans att jobba tillsammans med våra andra RTE:er som delar din passion för utveckling och förbättring
  • Ett inspirerande ledarskap där du som RTE får stor frihet under ansvar
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att vara RTE för vårt befintliga tåg som jobbar med våra banktjänster. Du kommer att coacha och stödja teamen och tågledning i frågor om arbetssätt, utveckling och leverans samt ständigt arbeta för att optimera flödet. Rollen kommer med höga förväntningar på din förmåga att ta initiativ och din drivkraft att skapa förutsättningar för förbättringar genom ett lyhört engagemang jämtemot verksamhetens intressenter och tågets alla medlemmar. Du kommer bland annat:
  • Agera facilitator för cermonier inom ramen för SAFe
  • Leda workshops samt utbildningar
  • Arbeta för kontinuerliga förbättringar och hindersröjningar
  • Vara en ledande part i vår förflyttning och förändringsledning
Den röda tråden i ditt arbete är att säkerställa att vi levererar kontinuerligt värde till våra kunder. Utöver ditt arbete som RTE för ditt tåg kommer du även engagera dig i agil coachning gentemot resten av organisation efter behov.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör området Shared Functions och ditt närmaste team består av 4 andra RTE:er som också stöttar IT-organisationen. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta - både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar. Din närmaste chef kommer ge dig stort förtroende och handlingsutrymme samtidigt som hon finns som bollplank om det behövs. Du kommer även ha tät kontakt med bankverksamheten, produktägare, Scrum Masters, arkitekter och chefer i ditt tåg. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

För att trivas hos oss har du en stark drivkraft att stödja andra i ständiga förbättringar och i riktningen för ditt tåg. I rollen har du många kontaktytor och därför är det viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att samarbeta med andra. Du räds inte utmaningar utan lockas av det outforskade för att hitta nya möjligheter framåt.

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete som RTE och du är väl insatt i SAFe-ramverket. Vidare är du intresserad av agil coachning och vill gärna fördjupa dig ytterligare inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från bankbranschen eller har erfarenhet av att hålla utbildningar inom SAFe.

Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga