Snow Software AB · Publicerad 21 sept

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår i 6 månader med möjlighet till anställning därefter. Uppdraget är på heltid.

Ditt uppdrag

Snow Software befinner sig i en expansiv fas och behöver därför förstärka sitt team med ytterligare en driven och erfaren kollega. Tjänsten är placerad i Solna utanför Stockholm. Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra Snow Softwares Shared Service Center. Du kommer att arbeta med leverantörsreskontran samt utläggsredovisning.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Importering och kontering av leverantörsfakturor
  • Utbetalning av leverantörsfakturor och utlägg
  • Kontrollera och registrera utlägg
Du kommer dagligen att ha kontakt med utländska kunder och leverantörer, det är därför mycket meriterande om du talar ytterligare ett språk förutom svenska och engelska. Vår kund har engelska som koncernspråk, det är därför också ett krav att du hanterar det engelska språket, mest skriftligt men även muntligt. Snow Software kommer även att implementera ett nytt affärssystem därför är det ett stort plus om du har erfarenhet av detta sen tidigare.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ca 3-7 års yrkeserfarenhet från en likvärdig tjänst. Det är mycket meriterande om du har en högskoleutbildning inom ekonomi samt har erfarenhet från affärssystemen SAP eller Oracle. Du har också mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du driven, öppen och serviceminded. Du trivs i en föränderlig miljö och har lätt för att samarbeta med andra kollegor och är van vid att arbeta i högt tempo.

Mer om Snow Software

Snow’s mission is to stop organizations overpaying for the software they use, today and tomorrow. We help organizations optimize software availability, compliance and cost savings through delivery of on premise and cloud-based Software Asset Management solutions. Today we are the largest and most successful dedicated developer of SAM solutions with staff all over the world in regional locations. To sustain our explosive growth, we are looking for the brightest, and most highly-skilled people who have their best work ahead of them. Now is the right time to join Snow.

Konsultrollen hos Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Camilla Lundberg på camilla.lundberg@wise.se alternativt konsultchef Stephanie Grammenidis på stephanie.grammenidis@wise.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga