So4It AB · Publicerad 29 apr 2019

SO4IT har under ett flertal år jobbat med att bygga några av de mest krävande systemen inom Bank & finans- och försäkringsbranchen. Tillsammans med våra partners Gigaspaces och Influxdata expanderar nu vi ytterligare och söker efter en säljansvarig för våra egna produkter och de produkter vi representerar.

I din roll kommer du vara ansvarig för lead generation, partner- och kundrelationer, utarbeta marknadsstrategier och leda och förvalta direkta förhandlingar med och hos kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba nära Gigaspaces egen säljare och leda deras satsning i Norden. Du kommer vara baserad i Stockholm på SO4ITs kontor på söder och de flesta möten kommer att vara i eller i närområdet av Stockholm. Då du är ansvarig säljare i Norden innebär det i vissa fall resor inom Norden och ibland till Telaviv i Israel.

Du kommer arbeta nära SO4ITs VD som är din chef samt med säljaren i Gigaspaces.

Kravprofil
Du skall ha minst 3-års erfarenhet av teknisk försäljning och vara van att leda konton från början till slut.

Vi söker dig som har social förmåga, trivs att arbeta i team, är ödmjuk, prestigelös och som har en stark drivkraft till att utvecklas och en vilja att lära.

Vi erbjuder
Vi på SO4IT jobbar aktivt med att våra anställda ska må så bra som möjligt. Vi tillämpar en hälsopolicy vilket innebär att alla våra anställda erbjuds både Hälsosamtal och Friskvårdsförmåner. Även andra förmåner som exempelvis:

  • Generös tjänstepension
  • Årliga utomlandskonferenser
Vi är ett ambitiöst och sammansvetsat gäng och de flesta är mellan 30-40 år.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka CV & Personligt brev till: emma.poromaa@so4it.com
Eller tryck på "ansök nu".
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga