Sobi · Publicerad 14 sept

Vill du vara med på en mycket spännande och utmanande resa i ett globalt och expansivt team och företag som gör skillnad! Koncernen växer såväl organiskt som genom förvärv och söker nu en Data Integration Administrator till vårt integrationsteam.
Din huvudsakliga arbetsplats blir på Swecos huvudkontor på Kungsholmen. Skicka din ansökan redan idag om det låter spännande!
Urval sker löpande.

Arbetsuppgifter

Rollen faller in under enheten Business IT Solutions som i dagsläget består utav 5 team och ca 80 medarbetare samt konsulter.
Du kommer ingå i integrationsteamet som idag består av 3 resurser som i sin tur ingår i gruppen Application Development. Integrationsteamets ansvar är som det låter integrationer inom scopet för Business IT Solutions (mellan såväl interna som externa system), hantering/monitorering samt säkerställande utav kvalité i dataflöden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utföra administration av SSIS integrationspaket.
  • Utföra integrationsoptimering och felsökning.
  • Ge utvecklingsstöd till applikationsutvecklingsteamet.
  • Analysera problem och rekommendera lösningar vid behov.
  • Följa upp definierade och överenskomna arbetsprocesser, kommunicera Integration Job status och nödvändiga förändringar med teamet. Uppdatera personliga uppgifter / backlog status.
Erfarenhet/Utbildning

Vi söker dig som har en examen i datavetenskap, informationssystem eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av SQL Server Integration Services-paketet (underhåll, konfiguration och implementering), TSQL, SSMS. Det är meriterande om du har erfarenhet av PowerShell-skript och förtrogen med Data Warehouse-konceptet.

Som person är du analytisk, gillar problemlösning och kan självständigt genomföra projekt. Du gillar att jobba i team är bra på att kunna kommunicera teknik samt förstå verksamheten. Du är också bra på att utveckla och organisera högkvalitativ dokumentation som är relaterad till dina uppgifter. Vi ser även att du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Om Sweco

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang och vi genomför uppdrag i 70 länder världen över. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på 16 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. www.sweco.se

Sweco IT består i dagsläget utav drygt 220 anställda, varav ca 80 personer är placerade i Stockholm. Sweco har vuxit genom en rad förvärv senaste åren och Sweco IT:s ansvarsområde utökas vilket innebär leverans av IT-stöd till ett större antal länder, fler och mer komplexa IT lösningar samt ett större antal intressenter och användare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga