Sommarnöjen · Publicerad 5 apr 2019

Sommarnöjen är inne i ett expansivt skede och till kontoret i
Stockholm söker vi nu två nyckelpersoner


Sommarnöjen skapar Sveriges vackraste sommarhus. Kunderna väljer Sommarnöjen för tydlig arkitektur, fina naturmaterial och personligt bemötande. Vi växer och rekryterar ytterligare för att förstärka vår organisation i Stockholm.

Som leveransansvarig ingår du i ett drivet team som ansvarar för våra kunder hela vägen från skisser till inflyttning i sitt nya sommarnöje.

Du att ansvar är att se till att våra kunder får det hus som de har drömt om och vid rätt tid, att processen fungerar smärtfritt och att leveransen följs upp. Syftet är att kunderna ska känna sig trygga före, under och efter vårt hus har levererats.
  • Samarbetar med våra arkitekter och anpassar kundernas hus efter deras önskemål
  • Driver på bygglovsprocesser i kommuner runt om i Sverige.
  • Beställer hus i vår fabrik och säkerställer kvaliteten i deras leverans.
  • Ansvarar för upphandling transportörer och entreprenörer över hela landet och samordnar dem med hård hand och vackert leende.
  • Håller i kontakten med kundens besiktningsmän och kontrollansvariga så att vi vid anmärkningar utför rätt åtgärder, i rätt tid och på rätt sätt.
Till din hjälp har du våra arkitekter, en projektledare som svarar för upphandling av transporter och entreprenörer samt byggexpertis på Sommarnöjen och vår fabrik.

Vi ser att du har en bred erfarenhet av byggnationer och erfarenhet av att ansvara för projekt med många människor inblandade. Du är förutseende och kan planera din och andras tid väl.
Och du kan kommunicera människor väl, både i tal och skrift

Vi värdesätter energi och lust att bidra till vackra hus, nöjda kunder och vår arbetsgrupp. För att passa hos oss ska du trivas med högt tempo och varierande arbetsuppgifter och kunna fatta egna beslut. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter och möjlighet till partnerskap.

Här kan du läsa mer om Sommarnöjen
https://sommarnojen.se/om-oss/
https://sommarnojen.se/exterior/sommarnojens-arskronika-2018/

I denna viktiga rekrytering samarbetar vi med Sikta. Har du frågor om tjänsten eller Sommarnöjen är du välkommen att kontakta Jarl Råstrand på Sikta 0708-650 484.

Låter det intressant? Skicka din kortfattade intresseanmälan samt CV till ansokan@sikta.se snarast. Vi arbetar löpande med urvalet.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga