Staffing i Stockholm AB · Publicerad 16 jan

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren receptionist till vårt kundföretag med placering på kontoret i centrala Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att som en i teamet bemanna receptionen, sköta växeln, ta emot besökare, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med vissa administrativa uppgifter. Du kommer även ha kontakt med externa leverantörer.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet och som har minst något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som receptionist i vårt kundföretag är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning.
Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Ett krav är att du kan hantera Officepaketet obehindrat och meriterande är att du har ett tekniskt sinne med IT-erfarenhet och kunskap om AV-utrustning etc. Du kommer att kommunicera både på svenska och engelska, därför ser vi att du har goda kunskaper i språken i tal och skrift.

Du erbjuds
Uppdraget på vårt kundföretag erbjuder en modern och trevlig arbetsplats med bra atmosfär och gemenskap. Uppdraget löper tillsvidare med start snarast möjligt.

Som medarbetare i Staffing har du marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag, många trevliga arbetskollegor och inbjuds regelbundet till aktiviteter med övriga medarbetare.

Tjänsten
Avser i grunden 60% av en heltidstjänst där man arbetar 3 hela arbetsdagar i veckan. Utöver detta basbehov kan ytterligare extrainsatser bli aktuella emellanåt. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Jon Söderblom, tel: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se eller Anna Olsson, tel: 0730-81 20 10, anna.olsson@staffing.se

Välkommen att skicka in din ansökan via Ansök-knappen bestående av CV och personligt brev!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Staffing är det personliga mindre bemannings- och rekryteringsföretaget där trivsel och en positiv atmosfär är centrala delar. Självklart är vi auktoriserade och tillhandahåller både specialister och chefer genom konsult- och rekryteringslösningar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Staffing i Stockholm AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga