Standart · Publicerad Igår 00:00

Har du erfarenhet av att arbeta med bokföring, rapportering och löneutbetalningar? Vore det roligt att ansvara för ekonomihanteringen för flera bolag? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Om tjänsten

Bolagens ekonomi sköts i nuläget av en konsultfirma. Eftersom verksamheten har vuxit, ska nu ekonomin skötas av en anställd. Som ekonomiansvarig kommer du därför vara med och forma ditt arbetes rutiner och administrativa processer.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du självständigt att sköta ekonomin i bolaget. Du arbetar bland annat med leverantörsreskontran, fakturering, rapportering av moms och arbetsgivardeklarationer till Skatteverket samt med den löpande bokföringen och balansrapporter. Vidare ansvarar du för underlaget till både månads- och årsbokslut för både moderbolaget och koncernen.

Du rapporterar till VD och arbetar heltid (kontorstider) på huvudkontoret på Södermalm i Stockholm.

Om dig

Observera att denna tjänst inte är ett insteg till media- eller krogbranschen. Vi söker dig som har erfarenhet av och trivs med att självständigt arbeta med ekonomi.

Vi tror att du genom din erfarenhet har god förmåga att veta vilka saker som behöver göras och i vilken ordning. Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete. Har du tidigare erfarenhet att arbeta i entreprenörsstyrda verksamheter ser vi det som meriterande. Vidare tror vi att du är en kommunikativ och social person som trivs i en öppen atmosfär där det finns stort utrymme att komma med förbättringsförslag och initiativ.

Ansökan & mer information

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansök gärna så fort som möjligt, dock senast den 31 december. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor, kontakta Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om bolaget

Företagsgruppen omfattar Standart, Bleck och Hellas Storstugan. Standart startades 2012 och bedriver verksamhet inom film, reklam och tv-produktion. Bleck och Hellas Storstugan är Stockholmsbaserade krogar som startades för 3, respektive 1 år sedan.

Se mer på standart.se , restaurangbleck.se & hellasstorstugan.se

Standart

Bleck

Hellas Storstugan
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1