Statens Fastighetsverk · Publicerad 19 feb

Utveckla kulturarvet med oss!
Att arbeta med att förvalta Sveriges kulturarv innebär att vara varsam om byggnaders själ och karaktär men också att anpassa och utveckla dem för framtiden. Vi är idag cirka 370 anställda på kontor runt om i Sverige. Här finns bland annat fastighetschefer, fastighetsförvaltare, driftledare, förvaltningstekniker, fastighetsutvecklare, administratörer, projektledare och flera andra specialister. Observera att vi inte har möjlighet att hantera spontanansökningar utan hänvisar till de lediga tjänster som läggs ut här.

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.

SFV Centrala Stockholm förvaltar byggnader på Skepps- och Kastellholmen, Riddarholmen, samt i Gamla Stan. Bland våra hyresgäster finns Domstolsverket, Moderna Museet, restaurang- och hotellverksamhet samt privatbostäder.

Värdesätter du att arbeta med unika byggnader som har en historia? Går du igång på äldre byggnader med ny teknik? Då kan just du vara den vi söker.

Din roll
Du är, i nära samarbete med tekniska förvaltare, driftansvarig för ett antal byggnader. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll, mediauppföljning, driftoptimering, systematiskt brandskyddsarbete samt medverkan i projekt. Utöver ovanstående ingår även att ansvara områdesövergripande för vissa arbetsuppgifter.

Din profil
Du har en utbildning inom drift eller motsvarande alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet. Du får gärna ha några års erfarenhet från rollen som drifttekniker i fastighetsbolag eller liknande, men det är inget krav, du som är nyutexaminerad är också välkommen att söka. För att lyckas i rollen krävs att du har god datavana samt att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Då det kan ingå beredskapstjänstgöring i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap om mediauppföljning, driftoptimering samt systematiskt brandskyddsarbete.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss då du är vårt ansikte utåt. Som person är du lugn och trygg med en positiv grundsyn. Lösningsorienterad och ansvarstagande är andra egenskaper som stämmer in på dig som person. Vi ser också att det är viktigt att du är en lagspelare som har ett strukturerat arbetssätt där du driver ditt arbete framåt på egen hand. Att arbeta i kultur-historiska miljöer är något du värdesätter. Nöjda kunder är viktigt för oss och därför är det självklart för dig att arbeta kundorienterat och ha täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer.

Information
SFV tillämpar normalt 6 månaders provanställning

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Sista ansökningsdag är 2019-03-05 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!

Kontaktpersoner
Pierre Svanberg
Driftledare
010-478 74 55
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga