Stockholm Exergi · Publicerad 29 juni

Vi vill förstärka vårt team med en kategoriansvarig inköpare för siteunderhåll på Stockholm Exergi.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp. Du kommer att vara inköpsrepresentant inom produktion och distribution samt i vissa större investeringsprojekt där din kategori spelar en betydande roll. Där ansvarar du för inköpsplanering och strategi i samarbete med dina kollegor på inköpsavdelningen, siteinköpare samt projektledare och beställarorganisationer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehåller förhandling och avtalsskrivning samt bygga inköpsstrategi för din kategori. Du bidrar i avdelningens gemensamma förbättringsarbete och strategi, både inom inköpsavdelningen och siteinköpsavdelningen samt att arbeta mot KPIer relevanta för din kategori. Du kommer även att granska och lägga inköpsordrar och rekvisitioner i affärssystemet.
Du kommer vara fysiskt placerad tillsammans med övriga kategoriansvariga inköpare men förväntas ha ett djupt samarbete med siteinköparna för att kunna agera brygga mellan merparten av behovsställarna och inköpsavdelningen. Du rapporterar till chef för siteinköp då kategorin siteunderhåll har flest behov från den gruppen.

Erbjudande

Du hamnar på en avdelning med god stämning och en vilja att förändra där det behövs. Blandade erfarenheter och kunskaper gör att vi har stor nytta och glädje av att diskutera med varandra och komplettera varandra. Avdelningen består av kategoriansvariga inköpare, siteinköpare och Inköpscontroller. Avdelningen har mycket samarbete med andra avdelningar och funktioner och vardagen kan vara komplex och spänna över många områden. Stockholm Exergis verksamhet bedrivs på flera siter runt om I Stockholm och du kommer därför att ha möten och arbetsuppgifter runt om i Stockholmsområdet. Din placering är Stockholm Campus, beläget i Hjorthagen mellan Ropsten och Gärdet.

Kvalifikationer

Vi tror att du är högskoleingenjör eller civilingenjör med relevant teknisk/ekonomisk inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utforma och arbeta enligt kategoristrategier samt att samarbeta med leverantörer enligt SRM koncept eller liknande metodik. För att trivas i rollen drivs du av att samarbeta med andra funktioner (teknik, projektledning, juridik) för att uppnå goda inköpsresultat. Erfarenhet av LOU/LUF, stora investeringsprojekt samt erfarenheter av komplexa organisationer i förändring är meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp
Rekryteringen hanteras av
Poolia