Stockholm Exergi · Publicerad 10 juni 2019

För rekrytering till Stockholm Exergi söker vi en Platsledningskoordinator till Produktion och Drift Södra (PoD Södra) i Högdalen. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort ansvar och möjlighet att påverka både arbetsupplägg och innehåll. Organisationen utvecklas ständigt för att möta morgondagens behov hos våra fjärrvärme- och fjärrkyla kunder och där har du en central roll inom PoD Södra. Som assistent ingår du i PoD Södras ledningsgrupp som består av 7 personer.

Om tjänsten

Vi söker en Platsledningskoordinator (assistent) till vår Platsledning inom PoD Södra, inom Stockholm Exergi. Anläggningarna vi ansvarar för omfattar våra produktionsenheter i södra Stockholm med Högdalen och Hammarby som huvudenheter samt en antal mindre värmeanläggningar. Vi har ca 150 anställda som jobbar både dagtid och skift på PoD Södra.

Du kommer att jobba tillsammans med platsledningen inom PoD Södra och ansvarar som assistent för samordning av administrativa arbetsuppgifter för främst ledningsgruppen men också övriga inom PoD Södra. Till din hjälp har du både ledningsgruppen för PoD Södra samt övriga assistenter inom Stockholm Exergi. Din roll kommer att vara central inom ledninggruppen där arbetet innefattar att stödja ledningsgruppens medlemmar med planering och genomförande av aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter är;
  • Planering av ledningsgruppens årskalender och boka ledningsgruppens möten
  • Delta i ledningsgruppens olika möten och skriva protokoll
  • Driva egna förbättringsprojekt tillsammans med PoD Södra och övriga assistenter inom Stockholm Exergi
  • Koordinera ledarskapsdagar, samordna utbildningar, administrera certifikat mm.
  • Samordna administrativa arbetsuppgifter för ledningsgruppen och PoD Södra gällande bilar, telefoner, datorer & inköp av förbrukningsmaterial etc
Vem är du?

Du har en avslutad gymnasial utbildning. Erfarenhet av administrativt arbete i ledningsgrupp är meriterande. Som person är du drivande, initiativrik och strukturerad och du har utmärkt administrativ förmåga. Du trivs med att genomföra och utveckla arbetsprocesser, samt både att arbeta i grupp och självständigt. Vi söker dig som har en hög servicekänsla, är van att prioritera och att ta egna initiativ.

Om verksamheten

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag, ägt av Stockholms stad och Fortum. Vi värmer över 800 000 stockholmare och svalkar drygt 400 sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter. 700 anställda från Högdalen i söder till Brista i norr jobbar tillsammans med kunder och stockholmare för att förse staden med enkel, säker och hållbar energi, dygnet runt, året runt.

ANSÖKAN TILL TJÄNSTEN SKER VIA STOCKHOLM EXERGIS HEMSIDA!
Platsledningskoordinator - 9481.
https://jobb.stockholmexergi.se/psc/ext2/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL?FOCUS=Applicant&JobOpeningId=9481&PostingSeq=1&SiteId=2&Page=HRS_APP_JBPST&REL_ACTION=Yes&
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga