Stockholm Exergi · Publicerad 1 nov

Vi vill förstärka vårt team med en inköpare inom drift, anläggning samt underhåll på driftområde Nordväst.

Arbetsuppgifter

Det primära arbetet är lokaliserat i Bristaverket men vissa lokala resor kan förekomma under veckan. Tillsammans med övrig personal inom drift/anläggning och underhåll kommer du att säkerställa att vi tillgodoser våra inköpsbehov så effektivt som möjligt. Din uppgift är också att aktivt söka nya möjligheter för att genomföra inköp tillsammans med övriga siteinköpare. Denna tjänst är ej kategoristyrd, du täcker samtliga behov som dyker upp på flertalet anläggningar där Bristaverket är den största. Det kan vara allt från tjänster till mindre eller större maskiner och utrustning samt att agera som projektinköpare i vissa mindre projekt. För att förverkliga det här arbetar du i ett nätverk med övriga siteinköpare samt den centrala inköpsorganisationen. Stockholm Exergi lyder under de offentliga upphandlingsdirektiven vilket betyder att man inom rollen som inköpare behöver ta hänsyn till vilka avtal som finns samt efterlevnad i så stor grad som möjligt. Du upphandlar inte avtal i rollen förutom mindre lokala serviceavtal.

Tätt samarbete med den lokala ledningsgruppen samt alla beställare är ett måste då deras behov är styrande för alla inköp. Detta är en roll som kräver högt ansvarstagande runt det egna arbetet där man arbetar själv till vardags och har kollegorna spridda över Stockholm.

Erbjudande

Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete med möjligheter att utvecklas i rollen. Du kommer att arbeta i en teknisk miljö med intressanta utmaningar i ett företag som strävar efter att vara föregångare i sin bransch. Du kommer att vara en viktig del i att driva utvecklingen inom inköpsprocessen framåt inom drift, anläggning samt underhåll i samråd med närmsta chef. Därtill kommer du att vara en del av en målstyrd organisation med höga ambitioner och en hög utvecklingstakt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller jämförbar erfarenhet. Du har en gedigen bakgrund inom inköp med relevant utbildning. Du har en god teknisk förståelse för att kunna förstå våra ingenjörer samt andra beställares behov. Du har vana av att hantera leverantörer och förhandlingar på ett brett sätt inom flertalet teknik och tjänstområden. Vi tror också att du känner dig hemma och trivs i produktionsmiljö och förstår de utmaningar som finns där. Du är ansvarsfull, nyfiken och har lätt att samarbeta över många ytor. Du känner till vad tex Incoterms är samt har kännedom om allmänna leveransvillkor såsom AB04/ABT06/NLM10, detta är inte ett stenhårt krav men det förenklar för att komma in i rollen.

Vi vill att din svenska är utmärkt och att du har goda kunskaper i engelska. Har du kunskap eller en formell utbildning inom LOU eller LUF så är det meriterande. Tillgång till egen bil är ett krav.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp