Stockholm Vatten AB · Publicerad 12 mars

Stockholm Vatten och Avfall , Ledningsnät, Teknik

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Vill du arbeta långsiktigt i en framtidsbransch där leverans och säkerhet prioriteras främst?

Till enheten Ledningsnät Teknik söker vi nu en planeringsingenjör. Enheten ansvarar för drift och underhåll samt el och styrteknik på samtliga 500 anläggningar (vatten och avloppspumpstationer, reservoarer, magasin samt övriga anordningar) runt om i Stockholm.

Ditt uppdrag

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Ansvara för inköp av teknisk utrustning och materiel, samt säkerställa logistikflödet kopplat till arbetsorder.
  • Planera, schemalägga och koordinera genomförandet av mindre ombyggnads- och underhållsprojekt
  • Bereda och planera arbetsorder
  • Viss lagerhantering inom inköp och beredning för arbetsorder
  • Tillse att de ekonomiska ramarna följs inom inköpsfunktionen
Du kommer fortlöpande få den utbildning arbetsuppgifterna kräver.
Uppgifterna är varierande och fördelas mellan de olika anläggningarna, din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara på kontoret i Högdalen.


Din profil

Du har:
  • Goda kunskaper inom inköp, förrådsverksamhet och logistikflöde
  • Erfarenhet av arbete med planering och beredning är meriterande
  • Erfarenhet av underhållsverksamhet och underhållssystem är meriterande
  • Körkort B är ett krav för anställning
I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan idag! Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 15 april 2019.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du teamledare Richard Lorentzon på tfn 08-522 137 25 eller e-post richard.lorentzon@svoa.se. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag. Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga