Stockholm Vatten · Publicerad 21 sept

Är du en person som trivs med att ha många kontaktytor?
Är du kommunikativ och analytisk?
Stimuleras du av att arbeta med utveckling och förbättring?
Då kan du vara den person vi söker!

Beskrivning av tjänsten

I den här tjänsten kommer du i huvudsak att vara ett kvalificerat stöd i ekonomiska frågor för vattenproduktion och avloppsreningsverksamheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Huvudansvar för controllerarbetet inom avdelningarna Vatten och Avloppsrening.
  • Periodisk uppföljning och analys av ekonomiskt utfall mot prognos och budget.
  • Delta i rapportering, samt utveckla rapporter till slutanvändare i verksamheten.
  • Ta initiativ till, och vara drivande i arbetet med att utveckla processer och rutiner för att effektivisera och höja kvaliteten på controllerarbetet.
  • Genomföra budget- och prognosprocesser.
  • Aktivt delta i bokslut och revisioner.
  • Vara en informationskanal mot organisationen.
  • Arbeta för ekonomienhetens totala resultat och vid behov bistå med andra uppgifter på enheten.
Vem är du?

Du har utbildning inom ekonomi. Du har goda redovisningskunskaper och förståelse för ekonomiprocessen samt minst 5 års erfarenhet från controllerarbete. Erfarenhet av att ha arbetat i Agresso är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du drivande, initiativtagande och har lätt för att fatta egna beslut. Det är viktigt att du är analytisk, punktlig och håller hög kvalité i ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga, är prestigelös i ditt agerande och du har lätt för att skapa relationer och goda samarbeten runt dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Intresserad?

Vi samarbetar med Invici vid denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund tel 0768-72 10 28. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, SACO och Ledarna når du via Stockholm Vattens växel 08-522 120 00.
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 17 oktober, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stockholm Vatten är ett kommunalt bolag med kund och miljö i fokus. Vi förser över en miljon människor i Stockholm och Huddinge med dricksvatten av högsta kvalitet, samt tar hand om och renar avloppsvattnet på bästa sätt för att skydda miljön. Vi sköter avfallshanteringen i Stockholm och ansvarar för att restprodukter från våra verksamheter återvinns i ett effektivt kretslopp. I vårt uppdrag ingår även vattenvård och sjörestaurering.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vi arbetar passionerat för att hitta en perfekt match mellan kvalificerade uppdrag och erfarna ekonomer. Vi arbetar efter devisen 'specialister för specialister'. Vi har alla jobbat som ekonomer och med rekrytering i drygt 10 år. Med adderad expertis och metodik för urval och kompetensförsörjning skapas maximal kundnytta.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici

Inga fler liknande jobb tillgängliga