Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut · Publicerad 16 dec 2019

Vi söker en kvalificerad administratör till Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut i Stockholm. Sök redan idag!

Är du intresserad av att arbeta i en juridisk miljö med fokus på ärendehantering i centrala Stockholm? Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut söker omgående någon som är systemvan och har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kvalificerad administratör hos Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut får du möjlighet att jobba i en professionell, dynamisk och internationell miljö. Du kommer ha en självständig och omväxlande roll med fokus på noggrannhet.

Utöver en spännande roll hos vår kund blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Jobbet är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till förlängning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kvalificerad administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • handläggning av svenska och internationella mål i nära samarbete med ansvarig jurist
  • kontakter med svenska och internationella ombud och skiljedomare
  • hantering av konton och fakturering i målen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med tänkt start den 7 januari 2020 eller så snart rätt person är på plats t.o.m. 31 mars 2020. Förlängning efter hand kan bli aktuellt då det handlar om en sjukskrivning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som kvalificerad administratör. Har du tidigare erfarenhet som paralegal eller administratör på advokatbyrå, domstol, juristavdelning eller motsvarande enhet, är det meriterande men inget krav. Du bör ha generellt goda systemkunskaper och ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Då kommer ha mycket kontakt med klienter/kunder och även internt så krävs det att du talar och skriver utmärkt på både svenska och engelska.

Du är teamorienterad och trivs i en dynamisk organisation där du får ta stort ansvar. Som person är du självständig och ansvarsfull.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga