Stockholms läns landsting · Publicerad Igår 10:04

Vill du göra skillnad hos en av Sveriges största och viktigaste arbetsgivare och bidra till samhällsnytta? Stockholms läns landstings centrala förvaltningar ska flytta ihop.

Vi söker nu en projektledare för lokalanpassning och flytt. Åtta förvaltningar och bolag med ca 3000 personer ska flytta. Merparten av flyttarna är planerade till senare delen av 2019. Som projektledare har du en nyckelroll i planeringen inför och själva genomförandet av inflyttningen i nya och befintliga lokaler.

Om tjänsten
Som projektledare ansvarar du för: kravställning gentemot fastighetsägare avseende lokalanpassning, medverkar vid framtagande av planritningar, ansvarar för att upphandling av, It-teknik, telefoni, AV-utrustning samt säkerhets- och brandsäkerhetslösningar sker. Uppdraget omfattar även om tidsplaneringen av flyttar och genomförande av omflyttningar med fokus på samband och beroenden. Du ingår i projektgruppen och ansvarar för koordineringen av flyttaktiviteter med övriga delprojekt. Du kommer att vara anställd hos landstingsstyrelsens förvaltning, direkt underställd huvudprojektledaren.

Din bakgrund
Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta med utformning av kontor och flytt av verksamheter. Det är meriterande med erfarenhet av liknande uppdrag inom offentlig förvaltning och erfarenhet av LOU. Du har universitets- eller högskoleutbildning, gärna inom teknik, bygg eller ekonomi

För att lyckas i rollen är du framåtriktad och samspelar väl med andra. Du har bra samarbetsförmåga och utvecklar effektiva nätverk både i och utanför det egna projektet. Du har även förmåga att driva komplexa projekt och leder arbetet med hjälp av god kommunikation i form av konstruktiv dialog, effektiv informationsdelning och löpande återkoppling.

Övrig information
Tjänsten är en visstidsanställning till och med januari 2020.

Om Stockholms läns landsting
Stockholms läns landsting är en av Sveriges största arbetsgivare med nästan 45 000 medarbetare och ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och regionplanering samt bidrar till kultur och folkbildning i länet. Vi vill förenkla vardagen för länets invånare med en pålitlig kollektivtrafik, tillgänglig hälso- och sjukvård i en växande region. Landstinget är en stor ekonomisk aktör med en budget som omsluter 97 miljarder kronor.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Sök tjänsten". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt. http://www.sll.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Stockholms läns landsting tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga