Svalner Skatt & Transaktion · Publicerad Igår 00:00

Rollen
Din roll kommer att vara bred och innebära samarbete i team som täcker flera skatteområden, där varje person ansvarar för del i leveransen till klient. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. utredning av momskonsekvenser av olika projekt och investeringar, granskning av bolag och fastigheter vid transaktioner, hantering av löpande bygg- och fastighetsrelaterade momsfrågor, rättsutredningar och kommunikation med Skatteverket och domstol.

Med rätt inställning och engagemang finns goda utvecklingsmöjligheter inom Svalner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med juristexamen eller motsvarande och 1-3 års erfarenhet av momsfrågor, från revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket. Det är meriterande om du har erfarenhet av moms kopplat till bygg och fastigheter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetet kräver att du är analytisk, noggrann och har god känsla för såväl språk som siffror. Du har integritet, gott omdöme, ett starkt engagemang i ditt arbete och är resultatfokuserad. Då vi vill bygga effektiva team lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel. Det gör att vi ser framför oss en positiv, kommunikativ och prestigelös person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svalner med Ogunsen Executive Search. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Malin Söhr Researchkonsult Ogunsen tel 073-421 79 84.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på managementnivå för privat och offentlig sektor inom specialistområdena Ledning, IT samt Ekonomi/Finans/Försäkring.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Skatt
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga