Svensk Privattandvård AB · Publicerad Igår 16:45

Är du kommunikatör och vill arbeta i en varierande roll med fokus på digitala kanaler? Har du mycket god erfarenhet av CMS-verktyget Worpress? Då kan du vara den vi söker. Poolia söker en kommunikatör till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i februari och pågår inledningsvis i tre månader med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som kommunikatör med digitalt fokus arbetar du löpande med varierande arbetsuppgifter kopplat till kommunikation och informationsspridning. Du ansvarar bland annat för att hemsidan har uppdaterad och relevant information samt att den är rätt utformad såväl till funktion som layoutmässigt. Arbetet sker i olika verktyg men Wordpress är en central del där du kan behöva både bygga och programmera landningssidor.

I rollen ingår hantering av innehåll och informationsspridning på sociala medier, exempelvis Facebook. Analyser och statistik gällande webb och andra digitala kanaler ingår också i rollen. I övrigt arbetar du med:
  • Distribuera, utforma och producera nyhetsbrev och annat digitalt informationsmaterial.
  • Producera mindre texter till både digitala kanaler och till printmaterial.
  • Författa kortare och längre texter, exempel pressmeddelanden, medlemsbrev mm.
  • Framställning av tryckt material såsom broschyrer, inbjudningar, annonser mm.
  • Korrekturläsa dokument.
Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation alternativt införskaffat motsvarande kunskaper på annat sätt och som tidigare arbetat i en liknande roll. Du arbetar obehindrat i CMS-verktyget Wordpress och du har goda kunskaper i Indesign samt Photoshop där du tidigare arbetat med bildhantering och design. Vidare har du kunskap om hur en hemsida är uppbyggd och har kunskap om HTML. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Mailchimp, Apsis, Illustrator och Google Analytics. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du serviceorienterad, kommunikativ och arbetar prestigelöst. Din framtoning är lugn, positiv, stabil och trygg. Du trivs även att arbeta mot tydliga deadlines. Ditt arbetssätt präglas av ordning och reda och du har stark känsla av lojalitet till ditt uppdrag.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga