Svenskt Näringsliv · Publicerad 24 juni 2020

Svenskt Näringsliv söker en assistent till ordförande och chefsjurist till kontoret på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök här!

Svenskt Näringsliv söker nu en assistent till ordförande och chefsjurist då den nuvarande assistenten kommer att gå i pension. Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Vill du arbeta proaktivt och spela en viktig roll hos en av Sveriges viktigaste näringslivsföreträdare? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll på Svenskt Näringsliv där du arbetar tätt tillsammans med ordförande och chefsjurist. Du kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, omges av engagerade kollegor samt ha din arbetsplats i trevliga lokaler på Östermalm. Du omfattas bland annat av sex veckors semester, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Dina framtida arbetsuppgifter

Då du är högra handen till både ordförande och chefsjurist kommer du att ha varierande dagar där dina primära arbetsuppgifter är:
 • Organisera och hantera kalender, e-post och samtal för ordförande
 • Administration kring verksamhetsstyrelsen, styrelse, valberedningen samt stämma
 • Administrera arvodesunderlag till styrelse/ledamöter m fl
 • Stötta chefsjuristen i olika administrativa samt praktiska frågor
 • Vid behov ta fram information/underlag inför framträdanden/presentationer
 • Boka resor/hotell/luncher/middagar
 • Hantera reseräkningar, kvitton och utlägg
 • Arkivering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som är på heltid inleds med sex månaders provanställning. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt. Självklart kommer du att få en gedigen introduktion som är individuellt anpassad efter dina förutsättningar.

VEM ÄR DU?

Till arbetet som assistent söker vi dig som är ordning och reda personifierad. Du har ett mycket gott sinne för struktur, noggrannhet och trivs med att prestera och leverera mot högt uppsatta mål.

Erfarenhets- och kunskapsmässigt ser vi att du:
 • Har jobbat i en liknande roll tidigare, gärna på en exekutiv nivå
 • Arbetar helt digitalt och har gedigen erfarenhet av Office365
Som person söker vi dig som:
 • Är driven, trivs med att arbeta självständigt samt är trygg med att själv fatta beslut och snabbt kan se lösningar på problem du ställs inför
 • Är kommunikativt skicklig och uppskattar att ha kontakt med nyckelpersoner på alla nivåer (både externt och internt)
 • Har hög integritet och hanterar material strikt konfidentiellt
 • Har en mycket god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifterna då du kommer arbeta med flera processer och uppgifter parallellt
 • Är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta i en miljö med högt tempo
Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Högskoleutbildning eller motsvarande är meriterande för rollen, men det är inget krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga