Sverige · Publicerad 8 juli 2021

Vill du vara med och forma Amazing Azets?

Azets vill vara förstahandsvalet för de bästa medarbetarna och ledarna i vår bransch och vi vill vara en organisation där vi utvecklas tillsammans och ger det största värdet till kunderna på vår marknad!

Som HR Business Partner har du en central roll i detta arbete. Du är kontaktpunkt för alla HR-frågor i organisationen och hjälper cheferna att lyckas i sina åtaganden genom att bistå dem med konsultativt och administrativt stöd i HR-processer.

Detta är en dynamisk roll där du agerar på stort och smått. Du driver ditt arbete självständigt och uppdraget består i stora drag av att:
  • Bidra till att förmedla och förtydliga strategi, vision och kultur i organisationen
  • Vara ett proaktivt HR-stöd till chefer både i det dagliga och det framtida arbetet (stödja, utmana och utveckla)
  • Identifiera och driva frågor som säkerställer en hög eNPS
  • Följa upp nyckeltal med cheferna varje månad/kvartal och agera och vägleda där det behövs
  • Sköta MBL och fackliga förhandlingar
  • Hantera HR-administration
  • Rekrytera vid behov
Du rapporterar till Head of HR och ingår i HR-teamet som även består av en kollega som ansvarar för Employer Branding & Talent Acquisition samt en kollega som ansvarar för Talent Management & Wellbeing.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR och minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du är flytande i svenska och engelska och har en mycket god kommunikationsförmåga.

För att passa i rollen ser vi att du har en hög integritet, en hög grad av självledarskap, ett högt driv och en stark ansvarskänsla. Vi vill också att du är affärsdriven och har en förståelse för krav och förutsättningar i en kommersiell verksamhet. Vidare ser vi att du har ett konsultativt förhållningssätt där du är nytänkande och innovativ samt strävar efter att hela tiden vara "one step ahead".

Azets är ett företag i framkant när det kommer till utveckling och förändring. Det händer mycket hela tiden och vi har en stor vilja och ambition att lyckas. HR-frågor står högt på agendan. Vi ser att det är genom våra medarbetare som vi lyckas.

Kom och bli en del av vårt HR-team!

Urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga