Swedbank · Publicerad 16 feb 2021

Har du kunskaper inom värdepappersaffären och jobbat i rollen som emissionsinstitut? Vi söker en Issuing Specialist till Swedbank!

Till Swedbank i centrala Stockholm söker vi nu en Issuing Specialist - en specialist inom emissioner och bolagshändelser - för att stötta och guida kunderna på ett förstklassigt sätt. Här söker vi dig som jobbat som emissionsinstitut tidigare och som vill fortsätta använda sin kunskap inom detta område. Låter det som ett jobb för dig? Processen är redan igång, så läs mer här och sök nu om du är intresserad!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank blir du en del av ett tight team som engageras och drivs av att hjälpa kunder i hela värdepappersaffären. I rollen att agera emissionsinstitut kommer du ha en central och viktig roll i att kunderna känner sig trygga och väl omhändertagna under processens gång.

Kontoret ligger navet av Stockholm, i ljusa fina lokaler. Detta är en konsultuppdrag, där du som konsult hos oss på TNG självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Har du eget bolag och är intresserad av att jobba som underkonsult så kan det också vara aktuellt!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Issuing Specialist, eller specialist inom emissioner, kommer du guida och administrativt stötta kunderna inom hela värdepappersaffären och vara involverad i olika typer av bolagshändelser. Här kommer du agera emissionsinstitut i form av att planera, genomföra och hantera emissioner längs hela kundprocessen. Du kommer b la att jobba med IPO:er, företrädes-, apport- och fondemissioner samt splitar, sammanläggningar och anslutningar.

Rollen innebär också

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning eller överrekrytering. Swedbanks kontor är placerat i trevliga lokaler på Regeringsgatan, i centrala Stockholm. Du kommer att vara en del av ett team på fyra personer och arbeta kontorstider måndag till fredag kl. 8.30 - 17.00, även om det kan variera lite vid vissa arbetstoppar.

VEM ÄR DU?

Till denna roll söker vi dig som:
  • har jobbat i en roll som emissionsinstitut tidigare och känner dig trygg i olika typer av bolagshändelser
  • har goda kunskaper i värdepappersaffären (har du dessutom goda kunskaper i VPC-systemet är det ett stort plus!)
  • är strukturerad, noggrann och trivs i en rådgivande roll
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga