Swedish Neutral · Publicerad 25 okt 2019

Swedish Neutral är nu i ett expansivt skede och vi vill förstärka vårt team med en test och drifttagningstekniker.

Om tjänsten

Swedish Neutral är ett företag som har specialiserat sig på hantering av jordfel i högspänningsnät. Jordfel uppstår exempelvis när ett träd ramlar över en friledning eller när ett fel i en kabel inträffar. Våra produkter har blivit en avgörande komponent i att undvika skogsbränder förorsakade av spänningsnät runt hela jorden och våra produkter levereras idag bl.a. i Kalifornien, Australien och Indien. Genom att förhindra skogsbränder undviker vi inte bara enorma samhällskostnader, utan våra produkter räddar liv och vi reducerar den stora påverkan dessa bränder har på det globala klimatet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som test och drifttagningstekniker hos oss arbetar du med att testa hårdvaran och ta våra utrustningar i drift runt om i världen. Du jobbar med lågspänning och utgår från elektriska ritningar och testparametrar för mjukvara och hårdvara. I rollen ingår resor ungefär en vecka per månad.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som test och drifttagningstekniker får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.

Vem är du?

Vi tror att du har en teknisk utbildning och minst 1 - 3 års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i elektronik. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder runt om i världen. Det är viktigt att du är positiv och serviceinriktad och att du gillar att ha många saker på gång samtidigt.

Om verksamheten

Swedish Neutral AB grundades 1987. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför system för neutral behandling och jordfelsskydd som ökar pålitligheten och säkerheten för medel- och högspänningsnät. Våra kunder omfattar elleverantörer, industrier (stålverk, gruvor och andra) och infrastrukturkunder (t ex järnvägar). Vårt jordfelsskyddssystem hjälper kunderna att hantera sina jordfel på det säkraste sättet och med minst påverkan genom att leverera det snabbaste och mest selektiva jordfelsskydd som finns tillgängligt på marknaden idag.

Tjänsten är placerad i Upplands-Bro
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga