Systembolaget AB · Publicerad 26 mars 2020

Om rollen
Du kommer att vara en av två gruppchefer som tillsammans leder det operativa arbetet inom Redovisningsenheten. I rollen som gruppchef för Reskontra kommer du att leda ett team med 14 medarbetare. Du leder, fördelar och prioriterar arbetet så att gruppen som helhet fungerar. Tillsammans med gruppen driver du ett aktivt arbete med att ständigt förbättra rutiner och processer i god samverkan inom avdelningen och med andra delar av verksamheten.

Du är närmaste chef för medarbetarna och har en coachande roll, där du ska bidra till att varje enskild medarbetare får utvecklas. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, sätta löner, arbeta med, kompetensförsörjning samt ansvara för leverans mot verksamhetens mål.
Enheten består totalt av ca 25 personer och du rapporterar till Enhetschef Redovisning och ingår i enhetens ledningsgrupp.

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ledare med framgångsrika resultat. Att skapa förutsättningar för engagemang, arbetsglädje och samarbete är en naturlig del av dig. Vidare har du ett naturligt driv och vilja att utveckla både verksamhet och medarbetare och ser tydlig kommunikation som ett av dina viktigast verktyg för att nå dina mål. Du har förmågan att se och tillvarata dina medarbetares styrkor och potential. Du är nyfiken, lyhörd och ser möjligheter och lösningar i utmaningar. Du ser värdet av att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter.

Som person har du ett genuint intresse för människor och ledarskap, hög social kompetens och uppfattas som förtroendeingivande. Du har god förmåga att prioritera, är proaktiv och prestigelös som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när så behövs.
Utöver detta är du trygg i dig själv och bekväm med att vara hela Systembolagets ansikte utåt

Om din utveckling på Systembolaget
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Om oss
Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm i trevliga lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.
Reskontragruppen som ingår i Redovisningsenheten inom Ekonomi & Administration, ansvarar för hantering av både varu- och omkostnadsfakturor samt kundfakturor och har många kontaktytor såväl internt på huvudkontoret och mot våra butiker som externt.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se

Om ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Systembolaget med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson, ramona.johansson@wise.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga