Systembolaget · Publicerad 14 feb 2020

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu

Kompetensutvecklare Digitalt Lärande

Om rollenFokus för rollen kommer att vara att vidareutveckla vårt digitala lärande till en ännu mer modern, kreativ och verksamhetsanpassad metodik i syfte att förse Systembolagets medarbetare med adekvat utbildning för att vi ska fortsätta vara omtänksamma, kunniga, inspirerande och leverera imponerande kundmöten. Rollen innebär att du ansvarar för att producera och tillgängliggöra lärande digitalt på ett modernt och användarvänligt sätt. Du arbetar nära verksamheten och leder produktionsprojekt med representanter från olika sakområden och andra kompetensutvecklare.

Om digDu har kompetens inom digital pedagogik samt bidragit till en utveckling av digitalt lärande. Du hanterar produktionsverktyg för e-lärande och metodik såsom exempelvis mikrolärande, blended learning eller interaktivt lärande i olika former.

Du har en positiv inställning till din omgivning och utstrålar omtanke om dig själv och andra. Din förmåga att skapa arbetsglädje värderar vi högt!Detsamma gäller din kommunikativa förmåga och ditt sätt att skapa relationer med andra människor. Utmärkande är din nyfikenhet och engagemang som driver ditt arbete till ständiga förbättringar.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare - utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Systembolaget arbetar för att kontinuerligt minska vår direkta och indirekta hållbarhetspåverkan. Vi är en nyckelspelare i dryckesbranschen och som sådan har vi en viktig roll att spela.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på Wise Professionals hemsida.

Har du frågor om processen eller tjänsten, kontakta i så fall ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Sista datum för ansökan är 2020-03-08. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Lycka till och varmaste välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga