TNG Group AB · Publicerad 9 sept 2021

Vi söker två systemvana administratörer med fokus på avtalshantering till Atea Finance AB i Kista

För ett längre konsultuppdrag hos Atea Finance söker vi två duktiga administratörer med fokus på avtalshantering. Är du en person som trivs i en miljö med stort kundfokus och har en god förmåga att se helheter? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo med kunniga kollegor som vill hjälpa dig att utvecklas? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Båda uppdragen är konsultuppdrag, på 6 månader med chans till överrekrytering respektive 1 års vikariat, där du är anställd hos oss på TNG men uthyrd till Atea Finance AB.

Atea Finance AB är helägt av Atea och erbjuder finansieringslösningar till Ateas kunder. Man är idag drygt 20 medarbetare inom specialistförsäljning och operations och är placerade i Ateas kontorsnät från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos Atea Finance är det alltid nära till beslut. Kulturen präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör ligger fokus på avtalshantering, allt från formaliakontroll och signering av avtal till leveransgodkännande, förtidslösen, avslut och restvärdeshantering. Du arbetar dagligen i flera olika system och hanterar inkommande frågor från både externa kunder, samarbetspartners och kollegor vilket innebär att du måste ha en förmåga att ha en helhetssyn samt är analytisk och mycket kundorienterad. Du arbetar främst mot externa kunder samt den interna sälj- och ekonomiavdelningen.

Rollen innebär också

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö med administration. Tjänsten är ett konsultuppdrag på drygt ett år med goda möjligheter till förlängning alt. anställning hos kunden. Tjänsten är på heltid med start omgående. Atea Finance sitter i fina lokaler i Kista.

VEM ÄR DU?
  • erfarenhet av administration av hyres- och leasingavtal
  • goda kunskaper i excel
  • god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.
  • SAP kompetens är meriterande
Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att driva och leda ditt eget arbete.
Att du har ett öga för helheter och flöden med en god förmåga att strukturera och prioritera bland dessa är viktigt. Eftersom Atea Finance jobbar mycket mot kunder är det viktigt att du trivs med många kontaktytor och strävar efter att göra kunden nöjd. Du känner dig trygg med att kommunicera både på svenska och engelska i tal och i skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga