TNG Group AB · Publicerad 16 sept 2020

Hungrig administratör / kontorsassistent sökes till en medelstor fastighetskoncern i Stockholm

Har du erfarenhet som assistent eller administratör och vill nu testa vingarna inom fastighetsbranschen? Gillar du att jobba i en dynamisk miljö som är snabbväxande och vill du fortsätta växa och utvecklas tillsammans med bolaget i snabb fart? Då har vi tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer jobba i ett bolag med stark tillväxt där du kommer ha en viktig roll i bolagets fortsatta expansion.Dina uppgifter kommer vara varierande men har flera återkommande moment som ska göras varje dag/vecka/månad.

Du kommer komma till ett tight team som satsar mycket tid och kraft på sin personal och deras utveckling och där trivseln på jobbet är högt prioriterat. Det är viktigt att prestera på jobbet men också att känna sig stimulerad under tiden. Du kommer sitta i mycket fina lokaler i City nära till kollektivtrafik.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din uppgift blir att sköta administrationen för bolagets samtliga bolag inom koncernen och du kommer då ha tät kontakt med de många externa parterna, allt från redovisningsbyrån, revisorn till fastighetsjurister och kunder.

Din huvudsakliga uppgift är att att se till att administrationen kring alla inom koncernen fungerar vilket innebär att du kommer hantera både stora och små arbetsuppgifter. Några exempel innefattar att hantera och sortera alla avtal som kommer in, scanna, sköta kontakter mellan mäklare/leverantörer/bostadsrättsföreningar, hantera sociala medier, fakturahantering samt fungerar som en hjälpande hand för bolagets ledning och övriga medarbetare där det behövs. Med tiden kommer du även kunna hjälpa till med olika analyser i samband med byggprojekten.

Rollen innebär också

Du utgår från bolagets huvudkontor i City tillsammans och har regelbunden kontakt med övriga delägare och rådgivare som bolaget har i sitt nätverk. Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet som administratör och som gillar assistentrollen och att jobba både med komplexa uppgifter varvat med enkla och mer rutinbaserade. Du är duktig på att prioritera och gillar ordning och reda. Eftersom bolaget är i stark tillväxt behöver du vara en prestigelös person som gärna hugger i när nya oväntade problem dyker upp.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga