TNG Group AB · Publicerad 11 jan 2021

Är du intresserad av finans, analys och vill utvecklas inom Treasury? Vi söker just nu en analytiker inom finans till bolag!

Vi söker just nu efter en ny medarbetare inom transaktionanalys - ett ben inom Treasury - till vår kund i centrala Stockholm. Har du ett stort intresse för finans och är på jakt efter ett jobb där du får lära dig mer om analytiskt arbete kopplat till risk? Då kan detta jobb vara för dig - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund erbjuds du en utvecklande och utmanande roll inom Treasury. Du kommer ha möjlighet att lära dig mycket om upplåningstransaktioner och analytiskt arbete inom den finansiella marknaden. Detta är ett komplext område där du kommer få tid att introduceras och komma in i jobbet på ett bra sätt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Här kommer du axla en viktig roll inom Treasury, mer specifikt transaktionsanalys, där du är med och ansvarar för den finansiella strukturen kring upplåning av kapital. Mer konkret betyder det att du:
  • Registrerar nya affärer i affärssystemet
  • Analyserar och värderar strukturerade upplåningstransaktioner
  • Är länken mellan Front och Back Office, där du skapar förutsättningar så att allt går smidigt och effektivt i systemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer tillhöra ett tight team som är engagerade, genuina och kunniga inom sitt område. Kontoret ligger centralt i Stockholm och bolaget totalt har omkring 300 anställda. Du kommer att jobba kontorstider, men såklart möjlighet till flexibiltet. Eftersom att marknaden till mångt och mycket styr ert arbete så kan det komma att bli varierande arbetstider. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag med mycket god chans till överrekrytering eller förlängning. Som konsult på TNG omfattas du såklart av kollektivavtal och kommer ha en dedikerad konsultchef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad ekonom, civilingenjör, finansiell matematiker eller har en annan adekvat utbildning. Meriterande är om du har jobbat med finansiell analys eller administration inom finans tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för ekonomi och finans och en smittande vilja att utvecklas inom området. Förutom detta, ser vi också att du har flytande kunskaper både i svenska och engelska.

Förutom att du som person är noggrann och analytisk, ser vi också att du är en flexibel person som gärna jobbar i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du är duktig på att samarbeta med andra för att nå goda resultat.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga