TNG Group AB · Publicerad 8 feb

Vill du bli en del av ett lönsamt företag med god stämning? Sök då rollen som Drifttekniker idag!

Är du en prestigelös och serviceinriktad drifttekniker som vill ha en bred och varierande roll på ett medelstort företag i en spännande bransch? Då tror jag verkligen att du kommer att passa här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
 • Jobba med modern teknik inom Microsofts produkter
 • Varierad roll med drift, underhåll, planering och utveckling
 • Involveras i olika projekt
 • Bli en del av ett spännande bolag med högt engagemang
 • Jobba med nätverk & säkerhet ur ett driftperspektiv
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kunden har cirka 75 klienter och lika många virtuella servrar. Du kommer arbeta nära en annan drifttekniker samt teknikavdelningen. Här får du möjlighet att arbeta med en stor bredd av Microsofts produkter, bland annat System Center 2012 R2 (VMM, CM, ORCH), Windows Server 2012 R2/ Server 2016, Office 365 och ADFS, MSSQL 2012/2014. På nätverks sidan är det Cisco Merki som gäller.

Rollen innebär också

Rollen är placerad i Stockholms innerstad. Den här tjänsten ingår i vårt "hyrköp" koncept. Vilket innebär att du initialt kommer vara anställd hos TNG men uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter att bli anställd hos kund på sikt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av support och drift inom Microsoft-miljö. Du har goda kunskaper inom:
 • Nätverk & säkerhet (routing, VLAN, protokoll etc)
 • Windows Server 2012 R2/ server 2016
 • Windows 10
 • System Center
 • Active Directory
 • Hyper-V
 • Office 365 felsökning och administration
Det är meriterande om du har erfarenhet av/kring säkerhet ur ett driftperspektiv. Du ska ha job-bat med System Center, Server 2012/2016, Office 365, PowerShell, AD och Hyper-V. Eftersom det här är en bred roll så är det viktigt att du är flexibel och trivs med en varierad roll där du kommer få arbeta med såväl tekniskt utmanande problem men också enklare supportärenden.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara framåt, ta egna initiativ och ha god samarbets-förmåga. Eftersom du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt krävs det att du har lätt för att kommunicera och har ett pedagogisk och prestigelöst tillvägagångssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT